Франция записа втора победа на Мондиал 2018. Петлите се наложиха

...
Франция записа втора победа на Мондиал 2018. Петлите се наложиха
Коментари Харесай

Втори успех за Франция на Мондиал 2018, "петлите" отново не впечатлиха

Франция записа втора победа на Мондиал 2018. " Петлите " се постановиха с минималното 1:0 над Перу в мач от група " С " на шампионата и не престават напред към осминафиналите.

Тимът на Дидие Дешан още веднъж не впечатли, само че стигна до скъпите три точки. Единственото попадение в срещата означи Килиан Мбапе в 34-ата минута. Тогава Оливие Жиру овладя в наказателното поле и стреля, а след рикошет топката подлъга вратаря Гайесе и попадна в Мбапе, който се разписа от близка отдалеченост - 1:0.

С това попадение 19-годишният нападател на " Пари Сен Жермен " стана най-младият голмайстор в историята на Франция на международни шампионати.

Перуанците не отстъпваха на любимеца и сътвориха редица положителни голови положения, само че ги пропиляха, също както в мача с Дания. В 50-ата минута влезлият като запаса на почивката Джеферсон Фарфан подаде към Педро Акино, който нацели гредата. " Инките " бяха по-активни през втората част и даже реализираха напън, а в 68-ата минута Андре Карийо също бе покрай изравнителен гол.

Франция въпреки всичко удържа нежния си задатък и продължава напред, макар неубедителната игра от началото на Мондиал 2018.

на живо
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР