Ford разкри първите подробности за предназначената за бизнеса специална версия на изцяло

...
Ford разкри първите подробности за
предназначената за бизнеса специална
версия на изцяло
Коментари Харесай

Ford показа Pro версията на електрическия пикап F-150 Lightning

Ford разкри първите детайлности за предназначената за бизнеса специална версия на напълно новия си и 100% електрически пикап - F-150 Lightning Pro, която ще бъде стартирана на пазара през пролетта на идната година.

От Ford споделят, че F-150 Lightning Pro е разработен напълно съгласно слогана на компанията Built Ford Tough и ще се присъедини към професионалното електрическо семейство на марката, дружно с E-Transit.

С базовата цена от 39 974 щатски $, F-150 Lightning Pro предлага изключителна гъвкавост в работния развой и доста по-ниски експлоатационни разноски на предприемачите. В оборудването на електричесикя пикап са включени батерия Standard Range и четири задвижващи колела, а очакваната мощ, на която ще могат да разчитат бъдещите притежатели на електромобила е 426 конски сили.

В тази си настройка, Ford F-150 Lightning Pro обещава свободен пробег от към 370 километра, а при осъществяване с по-голямата батерия и мощ от 563 конски сили, автономността може да бъде увеличена до 480 конски сили, като цената тук е определена на 49 974 $.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР