Фолксваген (Volkswagen) обяви в сряда, че от 1-ви септември започва

...
Фолксваген (Volkswagen) обяви в сряда, че от 1-ви септември започва
Коментари Харесай

Фолксваген пусна под наем електромобилите си през сайта на компанията

" Фолксваген " (Volkswagen) разгласи в сряда, че от 1-ви септември стартира да дава чартърен своите електрически автомобили посредством абонамент AutoAbo на уеб страницата на немската автомобилна компания, оповестява организация Dow Jones news.

Потребителите ще могат да наемат изцяло електрическите модели ID.3 и ID.4 за интервал от три до шест месеца и по-късно да възобновят абонамента си. Така да вземем за пример, моделът ID.3 би трябвало да се предлага чартърен на цена 499 евро месечно, а ID.4 - за 649 евро, прецизира БНР.

Volkswagen също по този начин възнамерява да предложи своите услуги за онлайн лизинг и онлайн продажби в Германия до края на годината.

Немският авто колос пресмята, че до 2030 година те ще могат да получат към 20% от продажбите си от абонаменти и други краткосрочни оферти за подвижност.
През идващите месеци Volkswagen ще даде над 2000 " малко използвани електрически автомобили " от своя автопарк за офертата AutoAbo.

На по-късен стадий дилърите на VW също ще могат да дават свои лични коли за абонаментната услуга. Абонаментът е планиран с Volkswagen Financial Services.
Според шефа по продажбите на компанията Клаус Зелмер, тази функционалност съставлява ход към дигитализиране на продажбите и модел " сред лизинг и шерване ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР