Фолк звездата Преслава истински ужас по време на първото си

...
Фолк звездата Преслава истински ужас по време на първото си
Коментари Харесай

Преслава се преби на сцената

Фолк звездата Преслава същински смут по време на първото си присъединяване след късата отпуска, която прекара в Тайланд с мъжа си. В обществените мрежи се появи шокиращо видео от изявата на певицата, на което се вижда ясно по какъв начин се пребива като куче на сцената. Като по знамение Преслава не е със строшен крайник при зверското падение и извъртане на крайниците. Инцидентът с пайнерката се случва още първите минути от нейната поява на сцената. Тя таман се качва и запява пред почитателите най-новата си ария "От на следващия ден ", когато кракът й попада на хлъзгав под и тя пада на земята.



Делят я сантиметри от ръба на сцената и без да малко да падне от нея, където сигурно вредите върху тялото й щяха да бъдат мъчителни. На помощ на Преслава се протяга охранителят на заведението, който й оказва помощ да се изправи и да продължи присъединяване си, откакто самата тя се увери, че може да го направи и няма никакви съществени пострадвания, а единствено наблягане.

Клипчето на самото рухване се завъртя в обществените мрежи, като в описанието се натъртва, че надали не певицата е прекалила с водките. А истината е, че подът е извънредно хлъзгав, както се вижда, което е причина за рухването, написа "Блиц ".
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР