ФК ЦСКА 1948 победи с 4:0 дублиращия тим на клуба

...
ФК ЦСКА 1948 победи с 4:0 дублиращия тим на клуба
Коментари Харесай

ФК ЦСКА 1948 победи дубъла си в контрола

ФК ЦСКА 1948 победи с 4:0 дублиращия отбор на клуба в контролна среща, изиграна на Градския стадион в Правец.

Съставите на старши треньорите Николай Киров и Владимир Димитров се изправиха един против различен в спаринг по време на паузата за мачовете на националните отбори. Точни в двустранната игра бяха Мартин Тошев през първата част и Георги Русев, Александър Колев и Марио Топузов през второто полувреме.
 От ФК ЦСКА 1948 отказали предложения от Израел и Китай за Чочев
От ФК ЦСКА 1948 отказали предложения от Израел и Китай за Чочев

Той бил склонен на трансфер

Мачът мина под диктовката на елитния отбор, който владееше по-трайно топката и организираше надалеч по-опасните положения. Тошев откри резултата в дуела в 16-ата минута с попадение с глава. В 58-мата минута Русев повиши на 2:0 от дузпа. Само шест минути по-късно Александър Колев направи резултата типичен с гол с глава. Марио Топузов пък оформи крайното 4:0 в 74-ата минута с обмислен удар по земя от границата на наказателното поле.

През идващия уикенд формалните мачове от efbet Лига и Втора лига се възобновяват. ФК ЦСКА 1948 приема Локомотив (Пловдив) в борба от 25-ия кръг на efbet Лига в неделя (03.04) от 15:15 ч. на стадион " Витоша " в Бистрица.

ФК ЦСКА 1948 II няма да има формален конфликт през идващия уикенд, тъй като по стратегия трябваше да срещне Левски (Лом), който се отдръпна от присъединяване във Втора лига.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР