ФК Дунав се раздели с още двама от досегашните си

...
ФК Дунав се раздели с още двама от досегашните си
Коментари Харесай

Дунав обяви раздялата си с още двама футболисти

ФК Дунав се раздели с още двама от досегашните си футболисти.

Припомняме, че при започване на седмицата от треньорския щаб на „ драконите “ обявиха, че ще потърсят тимове на Мерт Тасим, Симеон Иванов и Симеон Дочев, в които те ще имат опция да играят повече. Днес стана ясно, че Теодор Костов и Мартин Иванов са взели решение да се разделят с русенския клуб. Младият халф се завърна в дунавските редици в течение на сезона и се отличи с значими асистенции и голове.

Той обаче е предпочел да одобри офертата на елитния Царско село, който обновява тима си с млади играчи. Опитният Мартин Иванов пък няма да може да съвместява мачовете и тренировките в Дунав с други свои служебни задължения и ще си търси различен тим. Треньорът Мартин Цирков към този момент разяснява тематиката за състава и пред локалния всекидневник „ Утро “.

Той показа за русенското издание, че задачата е оформянето на група от 23 – 24 футболисти, на която ще се разчита напролет. Шанс за изява ще получат и юношите Кристиян Господинов, Радослав Великов и Дани Братоев, които впечатлиха в мачовете си при подрастващите.

За по-солидното показване на офанзивата ще помогне и завръщането на нападателя Александър Кирилов, който пропусна близо година поради тежка травма и интервенция на коляното. Междувременно Дунав продължава подготовката си за футболната пролет в Русе. Припомняме, че „ драконите “ са възнамерявали и 8 контроли, първата от които е планувана за 22 януари в Русе против втородивизионния Добруджа.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР