Fisker Ronin ще бъде ръчно конструиран суперавтомобил в 999 бройки. Fisker

...
Fisker Ronin ще бъде ръчно конструиран суперавтомобил в 999 бройки.
Fisker
Коментари Харесай

Фискер Ронин – електрически суперавтомобил в 999 бройки

Fisker Ronin ще бъде ръчно конструиран суперавтомобил в 999 бройки.

Fisker даде още един взор към своя четириместен суперавтомобил-кабриолет, а в този момент имаме и удостоверение за това какъв брой броя ще бъдат създадени.

Fisker даде спомагателни детайлности и фотоси на идния си четириместен кабриолет суперавтомобил Ronin, в това число и това, че ще бъдат създадени единствено 999 бройки. 

Тези ръчно направени модели могат да бъдат резервирани, като се внесе депозит от 2000 USD за първата партида от бройки. Купувачите могат да пуснат изцяло възстановими 1000 $, с цел да влязат в листата за втората партида.

Целта на Fisker е да достави автомобила на клиентите през втората половина на 2025 година, а всеки от тези купувачи ще заплати 385 000 $ преди да си избере допълните екстри.

Това са доста пари, само че това също по този начин не наподобява на нищо друго на пазара, в случай че не смятате хибридния четириместен Koenigsegg Gemera за съперник.

„ Fisker Ronin е за хората, които обичат да карат, само че които също по този начин се вълнуват от автомобилното изкуство и дизайн и изискват техните мощни коли да прегръщат устойчивото бъдеще “, споделя Хенрик Фискер, ръководител и основен изпълнителен шеф на Fisker. 

„ Нашата цел беше да създадем типичен гранд туринг автомобил, осъвременен за 21-ви век и планиран за клиенти, които желаят да карат от Лос Анджелис до Напа Вали с едно зареждане или да поемат по аутобана със съществено висока скорост, без да се тормозят за потенциала на батерията. “

На този стадий Fisker чака Ronin да реализира скорост от 0 до 100 км/ч за към 2 секунди. Максималната скорост се планува да бъде 273 км в час, а плануваният пробег – 965 км.

Колелата от въглеродни нишки (с диаметър 23 инча) допускат, че Ronin би трябвало да се ръководи добре с помощта на ниското лично тегло.

Като четириместен автомобил с четири порти и забележителни характерности, Ronin всъщност е антидот на супер SUV колите, доказвайки, че заможните хора не би трябвало да се задоволяват с каросерия вид „ кутия “, единствено с цел да се любуват на компанията на пълноразмерни възрастни. 

Все още не са разкрити точните размери, само че от Fisker настояват, че в него на драго сърце ще могат да се настанят петима души и ще работи като изцяло естествен състезателен седан, когато твърдия покрив от въглеродни нишки е вдигнат.

Той може да се задейства посредством смарт телефон, както и предните порти вид „ пеперуда “. Предните порти могат да се отварят и посредством превъртане на дръжката. След като това се случи, дръжката се разтяга, с цел да осведоми потребителите, че задните самоубийствени порти могат да бъдат отворени.

Алуминиевата пространствена рама включва отстъпки за багажника, а това шаси ще разполага с интегрирани акумулаторни кафези за невисок център на тежестта. Вътре 17,1-инчов екран се грижи за информационно-развлекателните функционалности.

Информация за другите модели на Фиксер – тук.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР