Финалните текстове на коалиционното споразумение са готови. Надяваме се, че

...
Финалните текстове на коалиционното споразумение са готови. Надяваме се, че
Коментари Харесай

Изчистени са и последните текстове на коалиционното споразумение

Финалните текстове на съдружното съглашение са подготвени. Надяваме се, че ще имаме изцяло оторизиран документ до края на деня, оповестиха Асен Василев и Кирил Петков след срещата им с водачите на останалите договарящи обединения в Народното събрание тази заран.

Добрата съдружна просвета е добра връзка. Днес изчистихме последните текстове по законодателната стратегия, добави Петков.

Това не би трябвало да е изненада. Още в самото начало казахме, че след експертните групи ще има и лидерски срещи, добави Корнелия Нинова. Тя добави, че откакто мине Националният съвет на Българска социалистическа партия и в случай че съглашението бъде утвърдено, то ще бъде подписано. Всичко е изчистено, удостовери тя. Предстои социалистите да се съберат на Национален съвет в петък в 13 часа.

Асен Василев добави, че всички документи ще бъдат оповестени обществено, след утвърждението им от сътрудниците.

Вървим към съставянето на държавно управление, повтори няколко пъти Кирил Петков. По думите му, изяснени са и всички имена на министри.

Това, което въведохме като съдружна просвета, е връзката да е непрекъсната. Не вършим специфични срещи за едно или за друго. Комуникацията сред сътрудниците тече непрестанно и ще продължи по този начин и по време на ръководството, даде обещание още бъдещият министър председател.

Може да има отсрочване на съдружното съглашение, само че то не е поради боксуване. Всичко е естествен работен порядък, от моя позиция. Има някакви тематики, по които се водят полемики, само че няма проблем, увери от своя страна съпредседателят на „ Демократична България” Христо Иванов.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР