Философката от „Фермата“ Ивона опита да задмине Божидара Бакалова в

...
Философката от „Фермата“ Ивона опита да задмине Божидара Бакалова в
Коментари Харесай

Ивона от „Фермата“ изтрещя и оповести, че е пътувала в минал живот

Философката от „ Фермата “ Ивона опита да задмине Божидара Бакалова в невероятните случки и енергийни пояснения на живота. Тази вечер болярката описа по какъв начин е пътувала в минал живот и се е подложила на все по-популярната регресия.

„ Духовен лидер те придвижва в минал живот. Подобно на внушаемост е – тялото ти е в безспорен покой, само че мозъка ти е безсънен “, изясни Ивона. Намерила индивида, който да я вкара в предишния й живот във фейсбук и отишла на семинар по тематиката. Решила да опитва странното преживяване и й се получило от първия път.

„ Помня го по-добре от всеки филм, който съм гледала. Сякаш сънуваш, но си безсънен. На диванче си, той ти приказва и се отпускаш “. Гуруто я попитал кой е съветът, който тогава би дала на себе си, тъй като имало съответен урок, който трябвало да вземе от предишния си живот.

„ Седя на прозореца на къщата си, виждам се в профил, от устата ми излезе като дим бял, който изписа надпис „ Обичай фамилията си “. Едва ли не ми се споделя, че съм се отделила от тоя път и съм тръгнала да диря нещо по-материално “, описа още преживелиците си Ивона.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР