Две холивудски легенди се завърнаха на филмовия фестивал в Кан,

...
Две холивудски легенди се завърнаха на филмовия фестивал в Кан,
Коментари Харесай

Две холивудски легенди се завърнаха на филмовия фестивал в Кан

Две холивудски митове се завърнаха на филмовия фестивал в Кан, като Кевин Костнър показа своя огромен уестърн, финансиран със лични средства, а Деми Мур се завърна в изпълнен с кървища хорър.

Звездните министър председатели се състояха по средата на най-известния кино фестивал в света, където сега се приказва за " Емилия Перес " - мюзикъл за транссексуален наркобарон с присъединяване на Селена Гомес.

Епичният уестърн " Horizon, an American Saga " е буен план за Костнър, който показа пред Агенция Франс Прес, че е почнал да работи по сюжета през 1988 година

Въпреки че има голям триумф с уестърни, измежду които наградените с " Оскар " " Танцуващият с вълци ", " Open Range " и телевизионният " Йелоустоун ", той не може да откри студио, което да финансира сюжета му.
" Но аз го харесах и по тази причина взех решение да напиша четири, което е доста американско от моя страна - полуда ", споделя Костнър, който самичък финансира плана.

Премиерата на първия филм се състоя на 19 май в Кан на специфична прожекция отвън главния конкурс за " Златна палма ". Заснет е и втори филм, който ще бъде пуснат по кината в международен мащаб това лято.
" Horizon " наблюдава голям брой герои и сюжетни линии на жестоката граница, когато европейците основават селища върху земите на коренните американски поданици.

Костнър взе участие в основните функции дружно със Сиена Милър и Сам Уортингтън.
Критиците не са впечатлени, като " Холивуд рипортър " го дефинира като " муден филм ".

Друга американска звезда деец, Деми Мур, заема централно място във кино лентата на ужасите " The Substance ", който се занимава с големия напън, който обществото оказва върху дамите, с цел да поддържат телесното си съвършенство с напредването на възрастта.
Мур взе участие в няколко хитови кино лентата през 90-те години на предишния век, измежду които " Призрак ", " Няколко положителни мъже ", " Неприлично предложение " и " G.I. Джейн ".

Тазгодишното издание на Кан е удивително завръщане на аления килим, откакто години наред Мур влизаше в заглавията на вестниците повече поради браковете си с Брус Уилис и Аштън Къчър, в сравнение с поради актьорската си игра.
Ултраграфичният филм предизвикваше възгласи и бурни аплодисменти по време на прожекцията си, а също по този начин се показа доста по-добре в рецензиите.

Deadline назова кино лентата " най-интелигентният и най-ужасяващ хорър пробив на годината ", а Variety дефинира Мур като " нищо повече от безстрашна ".
" The Substance ", режисиран от Корали Фаржоа, е измежду 22-те кино лентата, които се състезават за най-голямата премия на фестивала в Кан - Златната палма.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР