Филмът Недосегаемите оглави бокс-офис класацията на Северна Америка, отбелязвайки изненадващ

...
Филмът Недосегаемите оглави бокс-офис класацията на Северна Америка, отбелязвайки изненадващ
Коментари Харесай

Изненадващ триумф на „Недосегаемите“ и край на доминацията на „Аквамен“ в Северна Америка

Филмът " Недосегаемите " оглави бокс-офис класацията на Северна Америка , отбелязвайки неочакван успех и поставяйки завършек на триседмичната доминация на " Аквамен ", оповестяват международните осведомителни организации.

 
През дебютния си уикенд на екран продукцията с детайли на драма и комедия, режисирана от Нийл Бъргър и с присъединяване на Кевин Харт , Брайън Кранстън и Никол Кидман , е осъществила 19,5 милиона $ - двойно повече от предстоящото. Триумфът на " Недосегаемите " в бокс-офиса идва в миг, в който към Кевин Харт се подвига медиен звук. Комикът беше разгласен за водещ на церемонията за премиите Оскар , само че след това се отхвърли, откакто в обществените мрежи се появиха рецензии по негов адрес поради хомофобски изявления в предишното. По-късно Харт съобщи, че не изключва опцията да се завърне като хазаин на шоуто.

 
Още по-интересното към " Недосегаемите " е, че филмът измина сложен път към огромния екран. Базиран върху едноименната френска продукция от 2011 година, " Недосегаемите " беше показан премиерно на кинофестивала в Торонто през 2017 година Разпространител на кино лентата беше компания " Уайнстийн ". Излизането му обаче се отсрочи, откакто продуцентът Харви Уайнстийн беше упрекнат в полови похищения от редица дами.



Впоследствие фирмите Ес Ти Екс и " Лантърн кепитъл " получиха правата за кино лентата и взаимно с режисьора Нийл Бъргър го преработиха, с цел да стигне до по-широка аудитория.
“The funniest buddy comedy in years ” is now the #1 Movie in America! See - now playing in theaters everywhere. Get tickets:
— The Upside (@TheUpsideFilm) Първоначално " Недосегаемите " беше охарактеризиран като несъответствуващ за лица под 17-годишна възраст без компаньон. Сега филмът излиза на екран с ограничаване за деца до 13-годишна възраст.

И до момента в който критиците и публиката не са единомислещи в мнението си за " Недосегаемите ", същинският победител през уикенда се оказа Никол Кидман . Австралийската звезда е в актьорския състав както на класирания преди всичко филм, по този начин и в отстъпилия на втора позиция " Аквамен ".

 
След три седмици на върха супергеройската продукция зае второто място с приходи от уикенда в размер на 17,3 милиона $. Въпреки това основателите на кино лентата имат мотив да честват - през уикенда " Аквамен " мина границата от един милиард $ в интернационалния бокс-офис. " Аквамен " става първият филм за персонаж от вселената на " Ди Си комикс " с сходно достижение от години, откакто през 2012 година " Черният рицар: Възраждане " мина границата от един милиард $.

 
Трето място в класацията заема филмът " Пътят към дома " ( " A Dog's Way Home " ) с 11,3 милиона $.
 
На четвърта и пета позиция в бокс-офиса на Северна Америка са анимацията " Спайдърмен: В Спайди-вселената " и трилърът " Еscape Room: Играй или умри ". Приходите от продажбата на билети за двата кино лентата през уикенда в киносалоните на Съединени американски щати и Канада възлизат надлежно на 9 милиона $ и 8,9 милиона $.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР