Филипе Коутиньо се появи на днешната тренировка на Ливърпул. Днес

...
Филипе Коутиньо се появи на днешната тренировка на Ливърпул. Днес
Коментари Харесай

Коутиньо се появи за тренировка, противоречиви информации за бъдещето му

Филипе Коутиньо се появи на днешната подготовка на Ливърпул. Днес той се яви на подготвителната база на клуба “Мелууд”, само че не взе участие в заниманието, защото се възвръща от травма в гърба, оповестява “Ливърпул Еко”. Отношението му обаче е било извънредно професионално, оповестява “Скай Спортс”.

Футболистите бяха получили два дни отмора след последната контрола на отбора против Атлетик Билбао (3:1). Коутиньо пропусна другарската среща заради болки в гърба, като към момента не е ясно дали ще бъде подготвен за старта на Висшата лига в събота против Уотфорд.

Според Yahoo Sports обаче бразилецът взел участие в днешната подготовка, само че не се напрягал доста. Изданието твърди, че 25-годишният състезател към този момент е изразил желанието си да премине в Барселона и е споделил това на Юрген Клоп.

Каталунските вестници през днешния ден оповестиха, че прекосяването на Коутиньо на “Камп Ноу” е несъмнено, като делегация на Барса сега е в Англия, с цел да договаря за прехвърлянето. Информация на “Скай Спортс Нюз” и “Билд” обаче твърди, че делегацията на Барселона не е на Острова, а в Германия, където договаря за Усман Дембеле.

В несъгласие на новините, идващи от Испания, “Ливърпул Еко” оповестява, че висши чиновници на “Анфийлд” са декларирали, че договаряния сред мърсисайдци и Барса сега не се водят, като позицията на Ливърпул остава същата - клубът няма желание да се разделя с Коутиньо. Според изданието бразилецът има предпочитание да премине на “Камп Ноу”, само че единствено в случай, че двата клуба се схванат. Той е бил осведомен от Клоп, че това няма да се случи, и го е приел.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР