Fibank (Първа инвестиционна банка) ще се включи в дарителската кампания

...
Fibank (Първа инвестиционна банка) ще се включи в дарителската кампания
Коментари Харесай

Fibank дарява 1 000 теста за безплатно изследване на Covid-19

Fibank (Първа капиталова банка) ще се включи в дарителската акция в битката с разпространяването на ковид COVID-19. Благодарение на дарението, направено от банката, общо 1 000 души ще получат опцията да бъдат гратис изследвани за вируса. Тестовете ще бъдат предопределени за проучване на жители, ориентирани от персоналния си доктор.

Общият брой проби за COVID-19 ще бъдат разпределени сред четири лечебни заведения и лаборатории: медицински центрове FiHealth и Neoclinic, лаборатории Бодимед и Рамус. Дарението покрива както разноските за закупуването на тестванията, по този начин и за провеждането им в домашни или клинични условия.

Главният изпълнителен шеф на банката Никола Бакалов съобщи, че управлението на банката следи динамичното развиване на епидемиологичната конюнктура и при нужда е готово да разшири обсега на дарението.

" Като обществено виновна и публично ангажирана институция, Fibank е съпричастна с зародилите провокации пред българските жители и бизнеса в този сложен за всички ни миг. Ежедневно работим върху разнообразни оферти, с цел да можем да използван нужните ограничения за финансово успокоение на нашите клиенти, грижа и сигурност за тях и чиновниците ни. С даряването на проби се надяваме, че ще помогнем на още българи да бъдат навременно диагностицирани и излекувани сполучливо ", добави Бакалов.
 Fibank предлага отсрочване на заплащания по заеми на наранени от епидемията
Първа банка в България предлага отсрочване на заплащането на заеми поради ковид

От него ще могат да се възползват и компании, и физически лица
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР