Фейсбук Публикуваме без редакторска намеса мнението на един известен българин:От няколко

...
Фейсбук
Публикуваме без редакторска намеса мнението на един известен българин:От няколко
Коментари Харесай

Вижте какво написа известен пловдивчанин за емигрирането на Зуека

 Фейсбук Публикуваме без редакторска интервенция мнението на един прочут българин:

" От няколко дни хората в целия Интернет ревнали - щом и Зуека - съумял човек, с благоприятни условия, любим на народа, напуща България и емигрира, с цел да имало по-добри съдбини за детето му - значи напълно нищо не става и няма бъдеще в тая страна..

И в идващия миг чета един онлайн другар, който най-вероятно си е раздрал ризата, преди да напише следното:

" Значи, щом аз, който не съм любим на никого (даже на щерката съм и някъде на пето място по любимост) съм избрал да виждам децата си тук, значи България е супер "

Човекът нито е мутра, нито е нарушител, даже по-лошото - и политик не е. Бачка си крепко, гледа си фамилията и си цъка игрички в свободното време.

Пиша го това, с цел да напомня, че дали в България има бъдеще или не, не зависи, нито от известните хора, които я напущат, тъй като не им харесва, нито от не толкоз известните, които остават, тъй като им харесва.

Зависи от всеки, който си прави съзнателно работата и от всеки, който подхваща дейни дейности нещата тук лека-полека да се усъвършенстват.

Това е ", написа във Facebook пловдивчанинът Лазар Радков, инициаторът на страхотната самодейност " Капачки за бъдеще “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР