Фейсбук Полицията задържа четирима мъже вчера по време на протест пред

...
Фейсбук
Полицията задържа четирима мъже вчера по време на протест пред
Коментари Харесай

Протестът пред Министерския съвет завърши с ареста на четирима!

Фейсбук Полицията задържа четирима мъже през вчерашния ден по време на митинг пред Министерския съвет, тъй като хвърляли яйца и домати по постройката. Арестуваните са признали, че от придвижването са им платили за провокацията.

Демонстрацията беше проведена от гражданското движиение “Боец " под надпис “Има кой да ви накаже ". Протестиращите упорстваха за оставката на държавното управление, на основния прокурор Сотир Цацаров, на шефа на КПКОНПИ Пламен Георгиев и на зам. основния прокурор и шеф на Национална следствена служба Борислав Сарафов. От “Боец " желаеха покачване на обвиняване на някогашния началник на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов поради абсурда “Апартаментгейт ".

Лидерът на “Боец " е прочут с околните си контакти с Цветан Василев, а самодейностите на организацията обичайно се поддържат от някогашната съдийка  Румяна Ченалова. И Василев, и Ченалова са подсъдими в Специализирания углавен съд, научи " 24 часа ".

Около 100 души събра митингът през вчерашния ден. 4-ма от недоволните почнали да мятат яйца по постройката на държавното управление и незабавно са арестувани от полицията. Един от тях е престъпно проявен за отнемане на непозната движимост, а различен - за безчинство и побой, посочили справките в досиетата им. Очаква се да бъдат упрекнати в безчинство.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР