Всеки има един човек в списъка си с контакти, на

...
Всеки има един човек в списъка си с контакти, на
Коментари Харесай

WhatsApp пускат нова функция, която със сигурност ще подразни много хора

Всеки има един човек в листата си с контакти, на който не обича да дава отговор.

В резултат на това постоянно можем да пренебрегваме тези хора за избран интервал от време, преди да имаме силата да се оправим с тях.

Е, нова актуализация, пусната от WhatsApp, е на път да направи това малко по-сложно, написа Unilad.com.

Най-новото допълнение към приложението за известия разрешава на потребителите да видят кой от техните другари е бил онлайн неотдавна, ход, който WhatsApp се надява да насърчи хората да пишат повече.

Според бета тестването, забелязано от WABetaInfo, актуализацията ще даде лист с хора, които са били дейни неотдавна.

Доставчикът на услугата за известия се надява по този метод да изпращате известия на хора от листата си с контакти, с които не разговаряте постоянно.

Новата актуализация сега може да бъде открита в предварителните версии на WhatsApp за iOS и Android, като цялостният пакет се чака през идващите седмици.

Но мнозина ще се зарадват, тъй като актуализацията не е наложителна, което значи, че можете да продължите да се криете от избрани лица.

WhatsApp ще покаже цялостна картина на това кой е бил онлайн неотдавна, макар че тези детайлности ще изчезнат, когато потребителите се опитат да основат нов чат или диалог с контакт.

" Тази функционалност дава на потребителите " моментна фотография " на скорошна онлайн интензивност, а не обстоен лист на всички настоящи онлайн контакти “, съобщи WABetaInfo.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР