Фейсбук Полицията даде нови подробности за кошмарната катастрофа от петък, стана

...
Фейсбук
Полицията даде нови подробности за кошмарната катастрофа от петък, стана
Коментари Харесай

Двама души са с опасност за живота след касапницата в Айтос

 Фейсбук Полицията даде нови детайлности за кошмарната злополука от петък, стана на айтоската улица " Хаджи Димитър ". В сектора от региона на автогарата до кръговото кръстовище  в града т.а. " ДАФ " с полуремарке, с бургаска регистрация, ръководен от 50-годишния несебърлия Кольо Иванов, пътуващ от Провадия към кръговото кръстовище в Айтос, заради придвижване с несъобразена по отношение на релефа на пътя скорост и зародила техническа нередовност - щета в спирачната уредба, блъска поредно 32-годишна пешеходка от Айтос, пресичаща по пешеходна пътека в региона на автогарата. След това опустошава 13 моторни транспортни средства, спрели за изчакване на червен светофар. След пътния случай товарния автомобил стопира в ограда и магазин, ситуирани на ул. " Хаджи Димитър " № 4.

Водачът на товарния автомобил е тестван за приложимост на алкохол и наркотични субстанции, като първата проба е била негативна, само че дрегерът за опиати е отчел приложимост на метамфетамин. Водачът е отказал да даде кръвна проба и урина за химичен разбор, само че въз основа на определение, издадено от Бургаски областен съд са взети кръвни проби за алкохол и приложимост на наркотични субстанции.

От случая са наранени л.а. " Опел Вектра ", с бургаска регистрация, ръководен от 78-годишен мъж от руенското село Планиница, л.а. " Ауди А 4 ", с британска регистрация, ръководен от 28-годишна айтозлийка, л.а. " Пежо 206 ", с бургаска регистрация, ръководен от 40-годишна жена от руенското село Ясеново, л.а. " Тойота Рав 4 ", с търговищка регистрация, ръководен от 30-годишен мъж от Търговище, т.а. " Ситроен Берлинго ", с бургаска регистрация, ръководен от 50-годишен айтозлия, л.а. " Дачия Лоджи ", с бургаска регистрация, ръководен от 28-годишен бургазлия, т.а. " Ситроен Джъмпер ", със софийска регистрация, ръководен от 44-годишен софиянец, т.а. " Форд Транзит ", с варненска регистрация, ръководен от 27 -годишен мъж от с. Поройно, общ. Дулово, т.а. " Рено Клио ", със софийска регистрация, ръководен от 33-годишен бургазлия, л.а. " Мерцедес С 270 ", с бургаска регистрация, ръководен от 40-годишен бургазлия, л.а. " Фолксваген Кади ", със софийска регистрация, ръководен от 35-годишен айтозлия и т.а. " Форд Транзит ", с бургаска регистрация, ръководен от 40-годишен айтозлия.

От ПТП-то " Тойота Рав " се самозапалил, като в него починала 28 -годишна жена от Търговище, пътуваща на задната седалка. Пострадала е още 32-годишната пешеходка, която е настанена за лекуване в поделение " Реанимация " към УМБАЛ – Бургас с диагноза " политравматизъм ", с заплаха за живота. Водачът на т.а. " ДАФ " е настанен за лекуване в хирургично поделение на УМБАЛ – Бургас с травма в гръдния панер и фрактура на ребро, без заплаха за живота. Водачът на т.а. " Форд Транзит " е настанен в поделение " Неврохирургия " на УМБАЛ - Бургас с контузни рани в региона на главата, без заплаха за живота. Пътуващият в т.а. " Форд Транзит " на предната дясна седалка 38-годишен мъж от Айтос е настанен в поделение " Реанимация " към УМБАЛ – Бургас, с " политравматизъм ", с заплаха за живота. Водачът  на л.а. " Мерцедес С 270 " е получил фрактура на десния гален и  е настанен в поделение " Ортопедия " на УМБАЛ – Бургас, без заплаха за живота. Водачът на л.а. " Фолксваген Кади " е получил травма на главата и гръдния панер. Той е настанен за лекуване в поделение " Неврохирургия ", без заплаха за живота. Водачът на т.а. " Ситроен Берлинго " е прегледан и освободен за домашно лекуване с охлузни рани.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР