Фейсбук Нечовешки жесток сатанински ритуал е причината за ужасяващата смърт на

...
Фейсбук
Нечовешки жесток сатанински ритуал е причината за ужасяващата смърт на
Коментари Харесай

Нечовешки жесток сатанински ритуал отнел живота на 23-годишната Лили

Фейсбук Нечовешки нечовечен демонски обред е повода за ужасяващата гибел на 23-годишната Лили Ботушева и 30-годишния й другар - немец. Десетки свещи, медальон със признака на Пентаграмата, както и разнообразни други предмети и изображения от езически ритуали са били открити в къщата, която е станала сцена на ужаса, осведоми "Български вести ". Пълнолунието на Супер Луната на новата година е употребен от почитателите на черната магия и жертвени ритуали миг от сатанистите, настояват осведомени с практиките им специалисти. 
Силата на Луната и Луцифер предиздвикали двамата да се самоубият с нож, предлагащи душите си на Сатаната. Цялата тази картина, мъртвите тела и локвите кръв са били смразяващата панорама, на която е станала очевидец и бременната собственичка на къщата, която разкрила двамата самоубийци. Двойката сатанисти е наела къщата за празниците посредством електронната платформа Airbnb. В момента на откриването на мъртвите им тела, момичето било полуголо на дивана на дома, до момента в който мъжът и той е полугол мъртъв във ваната със забит в сърцето си нож в ембрионална поза.
Гледката е била шокираща и ужасяваща. Дори самите служители на реда са били потресени при огледа на жилището. Според правосъдната лекарка Ангелики Цола, която е разгледала двата натрупа, гибелта на момичето е настъпила преди тази на мъжа. Той е починал от раната в сърцето от забития нож, откакто е бил прерязал вените си. "Смъртта на момичето е в следствие от кръвозагуба. Тя е била с прерязани вени. Мъжът също е прерязал вените си, само че откакто гибелта се забавила, взел нож и го забил в сърцето си. Разбира се, ние чакаме и токсикологични резултати ", съобщи правосъдният лекарза медиите. 
"Живеем трилър, с всичкото това зло, което ни се случи " се оплакват локалните. Те недоумяват по какъв начин е допустимо някой да измине толкоз километри, с цел да се самоубие на такова далечно място. Собственикът на погребалното бюро, който е трябвало да се погрижи за телата, разказа ужасяващи облици при влизането си в къщата в къщата. "Тя беше полугола на дивана, плувнала в кръв, а той във ваната, цялостна с кръв. Това, което видях, беше кошмарно ".
Преди да дойде на острова с приятеля си, българката е била оповестена за търсене предходната година. По-късно е снета от търсене, защото се обадила на немските управляващи и станало ясно, че се намира в град Ерфрут. Двамата сатанисти са пристигнали на Кефалония с автомобил чартърен, на който са били заменени номерата и сложени подправени, тъй като наемът на колата не бил плащан отдавна. Според локални, откакто пристигнала на острова, двойката съвсем не излизала от къщата за разлика от други туристи. 
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР