Двама задържани, голямо количество обработен и необработен друсан чай и

...
</TD
>Двама задържани, голямо количество обработен и необработен друсан чай и
Коментари Харесай

Акция на полицията в Бургас! Има задържани!

Двама арестувани, огромно количество обработен и занемарен друсан чай и мобилна лаборатория за производството на въпросния опиат, са резултатите от провежданата и все още на територията на кв. " Победа “ профилирана полицейска интервенция, оповестиха от ОДМРВ – Бургас.

Криминално проявените мъже са остарели познайници на чиновниците от Първо Районно ръководство - Бургас, които при започване на март още веднъж направиха претършуване в населяваната от тях къща, ситуирана на ул. " Кракра ". Тогава в жилището на 48-годишния бургазлия, бяха открити и конфискувани два стъклени буркана, съдържащи суха тревна маса с общо тегло към 250 грама, реагирала при направения полеви наркотест на амфетамин (друсан чай), а от първия етаж на къщата, населяван от 26-годишния бургазлия, бе открито и конфискувано бурканче с 15 грама друсан чай.  Открити бяха монети, и книжни банкноти на обща стойност от 2 500 лв..

В хода на днешната профилирана акция са осъществени инспекции и на други три адреса в кв. " Победа “. На един от тях са открити голям брой празни джъмпъри, течност за култивиране на сухата тревна маса, представляваща основата на така наречен друсан чай, както и оборудването за пръскането на тревната маса.

Установени са и лица, закупили наркотични субстанции от задържаните  за период до 24 часа бургазлии, които са разпитани в качеството на очевидци.

Работата по случаите продължава.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР