Фернандо Йеро вече не е селекционер на испанския национален отбор

...
Фернандо Йеро вече не е селекционер на испанския национален отбор
Коментари Харесай

Фернандо Йеро вече не е селекционер на Испания

 Доктор Хаус поема националния тим на Испания  Русия изхвърли Испания, домакините на Мондиал 2018 на 1/4-финал
Фернандо Йеро към този момент не е селекционер на испанския народен тим по футбол. Новината обаче е, че той напуща поста си и на състезателен шеф във федерацията.

Припомняме, че бившият футболист на Реал Мадрид бе назначен краткотрайно на поста след раздялата с Юлен Лопетеги ден преди началото на международното състезание.

Испанците излязоха с огромна тъга от групата си след победа и две равенства, а на 1/8-финалите отпаднаха след дузпи от Русия и се прибраха разочаровани в родината.

" След доста километри изминати дружно, Кралската испанска футболна федерация и Фернандо Йеро поставят завършек на връзката между тях. Последният треньор на националния тим отхвърли да се завърне на предходната си позиция като състезателен шеф, с цел да потърси нови хоризонти и професионални провокации.

Ние желаеме да му благодарим за неговата отдаденост през всичките тези години и показана отговорност и желаем всичко най-хубаво на един страховит експерт и човек. Благодарим ти за всичко Фернандо! ", оповестяват от Испанската футболна федерация.

Очаква се скоро да стане явен новият народен селекционер на Ла Фурия, като се разискват няколко разновидността измежду които Луис Енрике, Мичел, Кике Санчес Флорес и Рафа Бенитес.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР