Фермата“ се превърна в месарница, а риалити героите - в

...
Фермата“ се превърна в месарница, а риалити героите - в
Коментари Харесай

Превърнаха „Фермата“ в месарница

„ Фермата “ се трансформира в месарница, а риалити героите - в професионални транжори.   Въоръжени с наточени сатъри и ножове, те се хвърлиха да разфасоват цяло теле. 

„ Свещенодействието “ направиха върху огромни дървени маси, които сковаха сами. Като транжор №1 блесна служителят на реда Евгени от тим „ Нови очаквания “, който обезкости и почисти самичък голямо количество месо, и в това време друсна едно хоро, като бодро размахваше ножа.

Задачата на кандидатите за стоте бона е да създадат от телешкия бут вкусни суджуци и да подготвят сауш - ребра на пара по остаряла тракийска рецепта, при която на дъното на котел се слагат стъклени бутилки с вода, а от горната страна се редят месо, пера зелен лук и черен пипер на зърна. Освен с телешко, тази седмица участниците облажиха и с пуешко.

Пернатите бяха сготвени от Евгени и от автотенекеджията Гечо , най- огромният кулинар в конкурентния тим „ Стари герои “. Вкусните деликатеси предизвикаха бурна наслада измежду участниците, които от дълго време не бяха близвали мръвка.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР