Фенските групи имат постоянни хулигански прояви. Обществото ни е безкритично

...
Фенските групи имат постоянни хулигански прояви. Обществото ни е безкритично
Коментари Харесай

Михаил Миков: Към протеста се присъединиха хора, които искаха да направят един хубав бой с полицията

Фенските групи имат непрекъснати хулигански прояви. Обществото ни е безрезервно към лица като Емил Костадинов, който може да покаже междинен пръст, безрезервно е и към хилядите като него. Още в античен Константинопол са употребявали агитките от хиподрума за решение на политически въпроси. Големият въпрос е кой провежда това, тъй като е ясно, че към митинга се причислиха хора, които желаеха да създадат един прекрасен пердах с полицията. Това разяснява някогашният вътрешен министър Михаил Миков по Българска национална телевизия. Думите му бяха във връзка разгарящия се от четвъртък насам скандал вярно ли е работила полицията във връзка с протестиращите футболни почитатели.

" Лица в качулки, боксове, павета влизат на митингите ", добави Миков. Министерство на вътрешните работи е подложено на необикновен напън, от него се желае неотстъпчивост при разкриването на закононарушенията, против експанзията и когато се стигне до това, има обвинявания за полицейски напън. Министерство на вътрешните работи има добре построена система за следствие на полицейските дейности ", изясни Миков.

За рецензиите на премиера акад. Николай Денков сподели, че било елементарно да се приказва в профил, да поемел Министерство на вътрешните работи, с цел да види от вътрешната страна по какъв начин се прави работата.

Ако полицията беше изпуснала да се възпламенят още 10 коли, или по несъобразителност да бъде погубен човек, тогава щеше да бъде упрекната, че не е работила твърдо ", изясни Миков.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР