Феновете на ЦСКА от Сектор Г публикуваха своята позиция след

...
Феновете на ЦСКА от Сектор Г публикуваха своята позиция след
Коментари Харесай

Ултрасите: Чувствайте се поканени в Сектор Г, никой няма да ви доближи! Гарантираме!

Феновете на ЦСКА от Сектор " Г " разгласиха своята позиция след случилото се в Северната естрада по време на мача с Базел.

Ето какво пишат те (без редакторска намеса):

" Казват, че мълчанието било знак на единодушие, тъй че дано идващите редове бъдат нашето противоречие с тоновете по*ия, изливащи се от нощес насам.

От началото на протеста ни до миналия мач с Базел в нито един миг и по никакъв метод никой не е бил заплашаван, обиждан или гонен отнякъде. За сметка на това по наш адрес на всекидневен базис се лееха тонове фекалии от знайни и незнайни онлайн потенциали - били сме платени, били сме подлоги на Ефбет, били сме предатели и така нататък По-селските и нецензурни обиди ще спестим, защото е под равнището ни. Тези, които ни пращат в Бистрица по този начин и не схванаха, че в случай че имаше и парченце истина в написаните от тях пасквили, ние към този момент щяхме да сме там. Без доста пояснения и звук. Но за тези неща се изисква освен това от елементарна завист и ненавист.

А какво в действителност се случи нощес? Явно новоизлюпените демагози са не запомнили, че монетата постоянно има две страни. В края на първото полувреме, предизвикана и подтиквана от няколко добре познати ни дребни групички навалица, стартира да се трансферира масирано от " В " към " Г ". На полувремето наши представители отидоха от " Армията " в Северната естрада и помолиха хората да се разпилян и да се насочат към краищата на бранша или да се върнат във " В " в символ на взаимност с нашата позиция и протест. Това, което последва като отговор, не беше диалог или конструктивен спор, а още веднъж добре познатите грозни прилагателни и обиди, които изредихме нагоре. Останалото е история.

Всяко нещо има своя предел и граница, която не би трябвало да бъде прекрачвана. За протокола - дами и деца не са докосвани по никакъв метод. Молим фейсбук водачите и потвърдени към този момент потенциали да дават снимкови или видео доказателства, с цел да потвърдят меко казано смешните си изказвания. Не на последно място бихме желали да благодарим и на управлението на клуба, което откогато е разгласен протеста ни не направи безусловно нищо да инициира даже обикновена полемика кое, за какво и по какъв начин, а вместо това техни представители обикаляха села и паланки скритом, пробвайки се да печелят поддръжка и да изясняват какъв брой не сме прави зад тила ни. Благодарим и за днешната им изява, която в допълнение наля вода в мелницата на лъжливата измама. Далновидност за образец.

За край призоваваме всички да се усещат поканени в " Сектор Г " на безусловно всеки един мач оттук насетне. Пейте, скачайте, организирайте тифо и покажете същинската си обич. Гарантираме, че в никакъв случай и никой няма да ви приближи. В последна сметка нали това е изводът от всичко - може и без нас. С почитание към всички същински армейци.

От Сектор Г ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР