Феновете на филмите на ужасите в социалните мрежи останаха шокирани,

...
Феновете на филмите на ужасите в социалните мрежи останаха шокирани,
Коментари Харесай

Не бързай, умри бавно: Ленивец сериен убиец подлуди социалните мрежи

Феновете на филмите на ужасите в обществените мрежи останаха шокирани, само че и развеселени от идеята на нова комедия на ужасите, озаглавена Slotherhouse ( от британски език: sloth- безделник и house- къща- бел. ред. ).

Филмът споделя за колежанката Емили Йънг (в ролята Лиза Амбалаванар), която осиновява обаятелен безделник на име Алфа , с цел да ѝ помогне да стане ръководител на женското общество.

Когато обаче в къщата на " Сигма Ламбда Тета " стартират да се появяват трупове, Емили и съквартирантите ѝ стартират да подозират, че новият им окосмен другар може да е причинителят.

Всички признават, че това е много необикновен избор за палач, а официалният слоган на кино лентата гласи: " Не бързай, умри постепенно ". 



Предположението за кино лентата предстоящо накара хората да се разсмеят, като един коментатор се пошегува: " Има стачка на сценаристите? Не можах да схвана " във връзка със стачкуващите от май сценаристи на филми и телевизионни излъчвания в Холивуд.

Трейлърът на кино лентата, който беше пуснат в сряда, стартира с момиче в банята, което внезапно вижда, че завесата на душа се движи. 

След като отива да прегледа душа, тя открива безделник и стартира да крещи. 

Ленивецът държи розова луфа в единия си нокът, след което разрязва лицето ѝ.

Следващата сцена демонстрира Лили, която за пръв път вижда Алфа на телефона си.

" Толкова е сладостен, какво е това? ", пита тя.

A new poster for ‘SLOTHERHOUSE’ has been released.

Don’t rush, die slow. The movie about a killer sloth releases in theaters on August 30
— The Ratings TV (@DhunganaKaki)
" Това е безделник. Ако се интересуваш, мога да ти продам този " , дава отговор мъж, до момента в който на феновете се демонстрира по какъв начин Алфа е брутално хванат от ловците.

В идната сцена се вижда по какъв начин Лили вкарва новия си сателит в женското общество, до момента в който глас споделя на феновете: " В джунглата тя е бета, само че тук е Алфа ".

Междувременно другарка предизвестява Лили за неналичието на знания, когато става въпрос за грижи за екзотични животни: " Това е диво животно, даже не знаеш какво яде ".

След това Алфа е забелязана в монтаж от подиуми, в които тя тероризира разнообразни девойки от женското общество със заплашителния си пожълтял нокът.

След като видяха филмовия откъс, мнозина останаха озадачени, а един коментатор написа:

" Ако ленивецът успее да ви хване, евентуално го заслужавате ". 

Slotherhouse trailer: A killer sloth is on the loose inside a sorority house in new comedy horror that's left social media bewildered
— Josiah Williams (@Josiah_FL)
Други съпоставиха кино лентата с последните касови шлагери " Барби " и " Опенхаймер ", като написаха: " Забравете " Барби " или " Опенхаймер ", Ленивецът е филм на годината! "

" Slotherhouse наподобява на Кокаиново мече с безделник ". 

" Нямам никаква визия какво видях преди малко ", прибавя някой различен комплициран.

Други пък подреждат запаметяващото се заглавие, като пишат: " Направо ме подлудихте с Slotherhouse ".

" МОЛЯ, прекратете стачката, имаме потребност от по-добри неща от това ", моли различен човек, а някой различен споделя фотография на кървавия нокът на ленивеца с надпис: " OMG stop "

Режисьор на кино лентата Slotherhouse е Матю Гудхю, а сценаристи са Брадли Фаулър и Кади Ланиган. 

Освен Амбалаванар, във кино лентата вземат участие още Стефан Капичич, Сидни Крейвън, Оливия Руир, Тиана Упчева, Грейс Патерсън, Кели Лин Райтър и др. 

Комедийният филм на ужасите ще излезе по кината на 30 август.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР