Феновете на дългоочаквания филм за Барби, който трябва да тръгне

...
Феновете на дългоочаквания филм за Барби, който трябва да тръгне
Коментари Харесай

Вече можете да резервирате Къщата-мечта на Барби в Малибу

Феновете на дълго чакания филм за Барби, който би трябвало да тръгне по кината на 21 юли, са към този момент нетърпеливи. Сега към този момент имат опцията да останат в частното имение в Малибу, което е напълно декорирано в стила на емблематичната кукла. 

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Airbnb (@airbnb)

Имението е замайващ парцел, който е трансфорат в същинска версия на Къщата-мечта на Барби. Всяка стая е проектирана с емблематичната хармония на Барби, включваща живи цветове, блестящ фон и стилни мебели. От спалнята в розово до първокласния басейн, всеки сантиметър от имението излъчва типичния жанр на Барби. Това завладяващо преживяване разрешава на гостите в действителност да се почувстват като че ли живеят в свят на Барби. В допълнение към зашеметяващия интериор, “Къщата на фантазиите “ предлага многообразие от завладяващи действия и преживявания на тематика Барби, на които гостите да се насладят. От дрешник, цялостен с емблематичните тоалети и аксесоари на куклата, до изцяло заредена кухня, където гостите могат да подготвят свои лични ястия, въодушевени от Барби, всеки аспект от престоя е планиран да накара гостите да се усещат като че ли живеят в света на Барби. Гостите могат също да се отдадат на СПА процедури, да се потопят в първокласния басейн или да се провиснал на слънчевата тераса с аспект към океана.

За да резервират престой в Barbie's Malibu Dream House, гостите могат да посетят уеб страницата на Airbnb и да изискат да резервират спалнята на Кен за една нощувка.

Така че, в случай че в миналото сте желали да живеете като Барби, в този момент е вашият късмет да превърнете тази фантазия в действителност.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР