Фенклубът на Локомотив Пловдив отбеляза по подобаващ начин края на

...
Фенклубът на Локомотив Пловдив отбеляза по подобаващ начин края на
Коментари Харесай

Феновете на Локо Пд към Златински: Аплодисменти!

Фенклубът на Локомотив Пловдив означи по отговарящ метод края на кариерата на един от "черно-белите " любимци Христо Златински. В петък полузащитникът заяви, че окачва бутонките, откакто неговият Ботев Враца победи Септември София с 1:0 в баража за efbet Лига и резервира елитния си статут.

"Още един чифт футболни калеври към този момент са окачени на пирона. Христо Златински приключи своя поход по футболните терени, оставяйки трайна диря след себе си.

Капитан на Локомотив Пловдив в един нелек за клуба интервал, сърце и мотор на тима, Христо Златински се трансформира в любим на черно-бялата аудитория. Със своите 124 мача и 31 гола, той безапелационно записа името си в историята на Пловдивския любим.

Ице, ти завърши своята футболна кариера, само че отгръщаш нова страница от огромната книга на живота. Пожелаваме ти да се хвърляш в начинанията със същата пристрастеност, с която носеше гордо черно-белия екип и капитанската лента на Локомотив!

Аплодисменти! ", написаха последователите от "Лаута в формалното си известие до халфа.

Христо Златински има два интервала с екипа на "смърфовете ". Първият е сред 2005 и 2007, а вторият датира от 2010-2013-та.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР