ФБР води статистика за престъпниците според рождените им дати. Оттам

...
ФБР води статистика за престъпниците според рождените им дати. Оттам
Коментари Харесай

Кои зодии са психопати: Изследване на ФБР за престъпниците според рождените им дати

ФБР води статистика за нарушителите съгласно рождените им дати. Оттам Бюрото прави умозаключение кои зодии е най-вероятно да извършат закононарушение. Знаците са класифицирани съгласно склонността им към престъпни прояви и ликвидиране.

Овен
Афектират ли се – край!

Ако нещо въобще се знае за Овните, то е че тези хора са изцяло луди! Това е петият най-опасен знак в зодиака. Импулсивни, нетърпеливи и нападателни – тези им черти се отразяват и на характера на закононарушенията, които правят. Повечето им убийства са вследствие на афект. Гневът на Овена избухва като супернова, само че бързо прегаря. Разумните хора стоят надалеч от Овена, когато е в такова въодушевление. Неразумните от време на време биват убити. Пример за изключително рисков и вманиачен Овен е Адолф Хитлер.

Телец

Силата им е като обирджии

Всеки, който е наясно с голямата самоиндуцираща се мощност на титаничния яд на Телеца и който е бил обект на неговата отплата, схваща, че четвъртото място в тази ранглиста на най-опасните зодиакални знаци му е присъдено изцяло заслужено. Но кардинално Телците не са убийци. Тези фенове на лукса и материалните богатства по-често правят финансови измами и кражби. Това естествено не се отнася за множеството Телци, които са изцяло честни хора. Просто такава е статистиката.

Близнаци

Отегчават жертвата до гибел

Всички злословят, че Близнаците са двулични и на тях не може да се разчита. Но в статистиките на ФБР те са посочени като най-безопасният зодиакален знак. Не тъй като са благи овчици или пък прекомерно миролюбиви. Близнаците просто не одобряват никого задоволително съществено, с цел да си създадат труда да го убиват. А и тяхното оръжие е друго – те избират да отегчат до гибел жертвата, вместо да си цапат ръцете с кръв.

Рак

Ревността ги прави рискови

Ето го и него – най-опасният знак в зодиака. Раци са най-големите психопати и най-свирепите убийци. В лъжливо богатствата им гръд тупти не сърце, а бомба с часовников механизъм, защото са патологично злопаметни, а и не виждат нищо неприятно в този факт. Обикновено закононарушенията, които правят, са убийства на пристрастеността. Според всички описания те са любвеобилни, нежни и раними. Посягат на нечий живот най-много от ревнивост, тъй като се усещат подценени или неразбрани.

Лъв

Престъпления от суетност

Изглежда ви яростен и подготвен на всичко, с цел да се наложи? Не се подвеждайте по царствения му тип. Всеки Лъв е просто огромно коте с грива. Макар и да са раздразнителни и от време на време избухливи, представителите на този Огнен знак са измежду безвредните добряци в зодиака. Те са амбициозни и суетни, само че не и убийци. За тях специалистите на ФБР означават, че даже да извършат ликвидиране, ще го създадат в опит да привлекат вниманието върху себе си.

Дева

Не страдат от скрупули

Дълбоката човечност на Девата от време на време си взема отпуск и оставя нещата на произвола на пороците, присъщи на този Земен знак. Макар че звучи неуместно, праволинейните Деви имат някои дребни морални недоимъци. Като да вземем за пример това, че не изпитват никакво разкаяние, когато би трябвало да се извърши машинация или кражба. Особено, в случай че главният пострадал им се вижда неприятен човек. От статистиките на ФБР се схваща, че Девите рядко прибягват до ликвидиране.

Везни

В припадък на яд атакуват

Те обичат умереността, хубостта, разпоредбите. Накратко казано – Везните са благи душици и несъмнено не са зодията, родила най-вече психопати. Но запомнете едно нещо: не се съмнявайте в престижа им, нито в правотата на това, което настояват, колкото и неуместно да наподобява. Няма смисъл да се влиза в спор с Везна, тъй като тя, сходно на котката, не пада по тил. Ако настоявате на правотата си, може да провокирате гнева ѝ. А когато са гневни, Везните стават рискови.

Скорпион

Манипулативни садисти

Повечето серийни убийци са родени през ноември. Така че част от тях са Стрелци, а останалите – Скорпиони. Родените под този знак нарушители са смели, безскрупулни и манипулативни садисти. Освен като психопати и убийци, те нарушават закона и по други способи – с огромни финансови схеми, измами или кражби. За лошотията на Скорпионите се носят легенди и митове. Дори е учудващо, че са на второ място, а не на първо в тази ранглиста.

Стрелец

Неуловими крадци

Третият най-опасен знак в зодиака е радостният, доверчив Стрелец, който гледа на света с необятно отворени очи. Стрелците са човеколюбиви и незлобливи създания. От техните редици рядко излиза палач, само че когато това стане, не си играят да трепят жертвите една по една, а го вършат всеобщо, като Пабло Ескобар и Сталин. Стрелецът по душа е тиранин и по тази причина не трябва да му се дава власт. Стрелци са и най-опасните крадци – изобретателни и неуловими.

Козирог

Образец на толерантност

Мнозина психопати и серийни убийци, хванати от федералните сътрудници, са родени под знака на Козирога. Да, Козирозите са пример на търпеливостта и самоконтрола, само че от време на време им е мъчно да се въздържат да убиват хора. Подобно на тенджера под налягане със запушен вентил, те не могат да изтърван парата. Натрупват напрежение, до момента в който в даден миг атмосферите им станат повечко и… Бум! Той се оказва идващият палач, за който ще чуете по новините.

Водолей

По-често са жертви

Трябва доста да се постараете, с цел да вбесите Водолей до такава степен, че да е подготвен на ликвидиране. За тях справедливостта е едно от най-важните неща – такова, за което си заслужава да се води война. Затова е малко необичайно, че в статистиките са вторият най-миролюбив знак в зодиака. Водолеите по-често са жертви на закононарушение, в сравнение с нарушители. Един от най-големите им грехове е ужасният им нарцисизъм.

Риби

Режат гърло с ножа за самун

На седмо място са прочувствените, жертвоготовни и любвеобилни Риби. Те може да са фантазьори и да живеят в паралелната действителност, само че избрани събития ги връщат краткотрайно в действителността. Представителите на този знак могат да убиват по доста способи – да речем, като сграбчен ножа за самун и прекълцат с него гърлото на погрешен ухажор. Къде по-опасни са Рибите в ролята на кукловоди. Примерно като един от най-известните злодеи, родени под този знак – Осама бин Ладен.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР