Фаворитката на зрителите от Ергенът - Алекс Гърдева взриви нета

...
Фаворитката на зрителите от Ергенът - Алекс Гърдева взриви нета
Коментари Харесай

Импланти или мекици: Слабичката Алекс Гърдева втрещи с напращяла з@дница! (СНИМКИ)

Фаворитката на феновете от " Ергенът " - Алекс Гърдева взриви нета с последната си порция фотоси, на която сподели... мощна и напращяла з@дница. Каквато не сме забелязвали у нея в никакъв случай преди. Александра е стройна и с фина костна конструкция на тялото като даже изглеждаше плоска, камо ли да се фука с сходни обилни форми.

Но фотосите са пред очите ни и се вижда ясно, че Гърдева е наляла - освен в ханша, само че и в бедрата. Въпросите в този момент са дали това е реализирано от слагане на импланти, или просто през зимните дни е наблегнала на мекиците...

Потребители обявиха, че им харесва доста повече по този начин и я поучават да не си " спихва " Д-то в никакъв случай повече, тъй като по времето, когато беше на екран, изглеждала сплескана.

" Да не би пък да е бременна?! ", подметнаха няколко души в нета, само че до момента най-малко Гърдева не е посочила мъж до себе си и по-скоро сме склонни да имаме вяра, че детето е още в фантазиите й.

Наскоро тя обнови и ремонтира напълно жилището си, половината от което е завещание от баба й, а другата е откупила от роднините. Алекс призна, че желае тъкмо в този дом да сътвори семейство и да има най-малко две деца. А дали ще се случи скоро и с кого... ще забележим отсега нататък.

 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР