Фалшив профил с името на Васил Василев-Зуека се появи в

...
Фалшив профил с името на Васил Василев-Зуека се появи в
Коментари Харесай

Замесиха името на Зуека в интернет измама

Фалшив профил с името на Васил Василев-Зуека се появи в Instagram и изпраща известия до почитатели и другари на артиста.

Ментето е цялостно със фотоси на картините на Зуека, явно откраднати от действителния му профил. За лъжливия профил сигнализира самият създател в формалния си и единствен профил. До публицистичното привършване на броя Василев не отговори на запитването на " Телеграф “ дали има повече информация за измамниците.

Никнейм

" Това е подправен. Много наподобява на моя, само че не съм аз. А този човек има наглостта да изпраща персонални известия от мое име! “, написа Зуека, който в Инстаграм е zouek_art. Справка сподели, че нелегитимният профил е със същия прякор, само че най-после има още една долна линия. Под обявата на артиста заваляха мнения на почитатели, че са получили известия от ментето, след което, несъмнено, са го докладвали. Както е направил и самият Васил.

" И аз получих известие от подправен профил. Дори не употребява основни букви и препинателни знаци “, написа консуматор на име stoianova764, а Зуека дава отговор: " Видях... Изпратиха ми фотография с неговото известие “. Васил Василев сигнализира и че измамниците изискват персонални данни от потребителите евентуално за машинация и ги предизвестява да не ги дават с лека ръка.

Менте

Публикацията на артиста и художник е харесана от стотици хора, измежду които и сътрудника му Димитър Рачков. Самият той рапортува за подправен профил преди 2 години. Тогава на профилната фотография бяха поставили кадър на Рачков и Зуека, които към момента бяха тандем от телевизионния екран. Голяма част от родните звезди са се жалили с подправени профили, в това число Владимир Карамазов, Юлиан Вергов, Захари Бахаров и др.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР