Факти и доказателства срещу Пеевски по Магнитски“ няма. Ние защитаваме

...
Факти и доказателства срещу Пеевски по Магнитски“ няма. Ние защитаваме
Коментари Харесай

Хамид Хамид: Факти и доказателства срещу Пеевски по „Магнитски“ няма

„ Факти и доказателства против Пеевски по „ Магнитски “ няма. Ние пазиме всеки, до момента в който не ни покажат неоспорими доказателства против него. “ Това разгласи в ефира на Nova Хамид Хамид от Движение за права и свободи.

Според него единствено две от 64-те компании, посочени в листата със наказания по Закона „ Магнитски “, са свързани с Делян Пеевски.

„ В Екологичен потенциал се чуха разнообразни позиции от разнообразни представители. Това, което стана ясно, е, че Европа няма да допусне едностранни дейности на която и да е страна. Ясно се чу позицията на Движение за права и свободи, че няма по какъв начин да се позволяват дейности, които нарушават европейските регламенти “, изясни Хамид.

През юни Национална агенция за приходите Съединени американски щати пусна лист с физически и юридически лица по „ Магнитски “ поради корупция. Сред тях има такива, които са свързани с Васил Божков, Делян Пеевски и Илко Желязков. Поне 8 се свързват с Пеевски.

По-късно денем в свое изявление по Nova News евродепутатът от Движение за права и свободи Илхан Кючюк разгласи, че съгласно него черният лист по закона „ Магнитски “ е противозаконен, както и че използването му „ би трябвало да има учредения “.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР