Fairphone, холандският производител на електроника, известен най-вече със своите модулни

...
Fairphone, холандският производител на електроника, известен най-вече със своите модулни
Коментари Харесай

Fairphone представи Fairbuds – безжични слушалки със сменяеми батерии

Fairphone, холандският производител на електроника, прочут най-много със своите модулни и лесни за поправяне смарт телефони навлиза в играта с носими устройства. Производителят пусна на пазара Fairbuds – комплект безжични слушалки. Te са втория аудио артикул на компанията след безжичните слушалки Fairbuds XL, показани по същото време през предходната година.

Fairphone съобщи, че на пазар, на който множеството оферти са предопределени за еднократна приложимост, нейните Fairbuds са предопределени за дълготрайна приложимост.

Слушалките разполагат с общо 7 аварийни съставния елемент, които могат елементарно да се сменят, в това число батериите в слушалките и модулния калъф за зареждане. Можете също по този начин да замените цяла слушалка, в случай че инцидентно изгубите някоя или тя спре да работи след приключване на гаранцията.

В техническо отношение слушалките са снабдени с 11-милиметрови драйвери с титаниево покритие, както и с интензивно шумопотискане с понижаване на шума от вятъра, което се обезпечава от набор от 6 вградени микрофона. Получавате и двуточкова Bluetooth връзка, с цел да можете да свързвате слушалките с няколко устройства по едно и също време, а със специфичното приложение за Android или iOS – достъп до 8-лентов еквалайзер и голям брой предварителни настройки. Слушалките поддържат AAC и SBC кодеци.

Като алтернатива можете да управлявате възпроизвеждането непосредствено от слушалките с помощта на капацитивните сензорни бутони. Те също по този начин разполагат с функционалност за автоматизирано възпроизвеждане и пауза. Извадете слушалките от ушите си и музиката ще спре и ще стартира още веднъж, откакто ги поставите още веднъж.

Батерията с потенциал 45 mAh обезпечава до 5 часа живот на батерията при задействано шумопотискане. Калъфът за зареждане обезпечава 3 цялостни зареждания, което значи, че животът на батерията на слушалките с калъфа за зареждане е до 20 часа. При всяка покупка се оферират 3 разновидността накрайници за уши. Накрайниците имат и документ IP54 за отбрана от атмосферни въздействия. Зареждането се прави през USB-C порт.

Fairbuds се употребяват с 3-годишна гаранция и могат да бъдат закупени от през днешния ден в черен или бял цвят на цена 149 евро + доставка. Предлага се и 14-дневен експериментален интервал – в случай че не сте изцяло удовлетворени, просто ги изпратете назад, с цел да ви бъдат възобновени парите.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР