Очевидно транспортният кошмар за пловдивчани, живеещи в квартал Смирненски, няма

...
Очевидно транспортният кошмар за пловдивчани, живеещи в квартал Смирненски, няма
Коментари Харесай

След бързите строители в Пловдив, като се намеси и Чистота-та... става страшно СНИМКИ

Очевидно транспортният призрачен сън за пловдивчани, живеещи в квартал Смирненски, няма приключване. След като бул. " Хаджи Димитър " най-сетне претърпя цялостна смяна и след месеци прегазване в тиня и дишане на прахуляк предходната година той беше пуснат в употреба, сега още веднъж е затворен - този път заради довършителните работи по пробива " Модър-Царевец ", станал към този момент прославен освен за пловдивчани.

Понеже към този момент хората сякаш привикнаха с неспазване на периодите за това или това строителство под тепетата, новото затваряне на булеварда не ги впечатли изключително. След първичния безпорядък и стрес те покорно се преценяват с временната организация на придвижване, която е сигнализирана с нужните пътни знаци и указателни табели. И която показва като формален обходен маршрут улица " Атон ".

Тук обаче се намесва общинското дружество " Чистота ", което очевидно е решило, че на пловдивчани не им е задоволително тегаво да са в непрекъснати тапи във въпросния сектор и... реши да подвига боклука в 10 ч денем. От същата тази улица " Атон ", която всички знаят, че не е изключително необятна, заемайки цялото платно в час пик.

Читател на GlasNews твърди, че това се случва към този момент втори ден и обстановката на " обходния маршрут " е същински призрачен сън за водачите.

" Ни напред, ни обратно. Камионите на " Чистота " безусловно заприщват улицата и се образува запушване, в допълнение изнервящо така и така изнервените водачи в регион Западен. Как може да ти хрумне да вдигаш боклука в 10 ч сутринта? Тия преднамерено ли го вършат? ", споделя пловдивчанинът, който ни изпрати фотоси от мястото:



Та питаме Оперативна програма " Чистота " Пловдив: в действителност, преднамерено ли го вършиме?
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР