Старши треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев изрази разочарование след загубата

...
Старши треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев изрази разочарование след загубата
Коментари Харесай

Георги Дерменджиев: Не проведохме мача така, както трябва

Старши треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев изрази отчаяние след загубата от Ботев Пловдив с 3:2 във финала за Купата на България.

" Разочарованието е огромно. Не организирахме мача по този начин, както би трябвало. Знаехме, че Ботев играе на контраатаки и все пак допуснахме три гола. Имахме късмет да вкараме мача в продължения, само че това е футболът и това му е хубавото, тъй като е непредсказуем ", сподели експертът след мача.

" Нашите упоритости са огромни, искахме да създадем дубъл, само че направихме неточности, не покрихме избрани зони и по тази причина загубихме ", сподели още той.

" Бяхме доста по-добре физически от Ботев и в случай че се беше стигнало до продължения, щяхме да имаме преимущество ", добави старши треньорът на Лудогорец.

" Серджио Падт получи травма на тренировката преди мача, Слуга е с травма отдавна, дребният вратар също получи травма по време на мача и на вратарския пост имаме проблем ", показа Дерменджиев.

" В оставащите мачове, до края на сезона, ще дам отмора на някои от играчите, тъй като им се натрупаха доста мачове ", приключи треньорът на Лудогорец.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР