Фахрие Евджен, съпругата на Бурак Йозчивит, е решила да стане

...
Фахрие Евджен, съпругата на Бурак Йозчивит, е решила да стане
Коментари Харесай

Красавица от "Листопад" и "Чучулигата" взе изненадващо решение

Фахрие Евджен, брачната половинка на Бурак Йозчивит, е решила да стане солова певица, отлагайки актьорската си кариера за по-добри времена. Една от най-красивите актьорски двойки в Турция има доста почитатели и животът на съпрузите се следи от близко от хиляди почитатели, осведоми " ".

И двамата артисти са много сполучливи в професионален проект, макар че известността на Бурак Йозчивит надалеч надвишава тази на брачната половинка му.

Фахрие Евджен беше запомнена от феновете с функциите си в телевизионните сериали “Листопад” и “Чучулигата” Именно на снимачната площадка на втората поредност тя се срещна с Бурак Йозчивид и се влюбиха един в различен.


Година откакто се срещнаха, двамата подвигнаха женитба и отново година по-късно им се роди прелестно бебе - първородния им наследник Каран.
Сега Бурак Йозчивит се превъплъщава в облика на Осман Гази в рейтинговия исторически план “Възраждането на Осман”, до момента в който след раждането Фахрие Евджен към момента не е взела участие в нито един кино план. Младата майка се посвети напълно на развъждането на сина си. Въпреки това актрисата е безапелационна, че няма да остане в сянката на известния си брачен партньор и се посвещава в преодоляването на нови за нея действия.

Фахрие Евджен към този момент се опита като дизайнер, а в този момент е решила да се посвети на певческа кариера. В мрежата се появи първото видео, в което актрисата извършва известна фолклорна сантиментална ария, която е посветила на брачна половинка си. В фрагмент от видеото се е снимал и самият Бурак Йозчивит.

Фахрие взема уроци по вокална техника и непрекъснато се занимава с развиването на гласа си, който по природа е с прелестен тембър. Може би скоро на сцената на Турция ще изгрее нова звезда - певицата Фахрие Евджен!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР