Facebook Twitter Viber WhatsApp Telegram Linkedin ReddIt Email Принтирай LINE

...
Facebook Twitter Viber WhatsApp Telegram Linkedin ReddIt Email Принтирай LINE
Коментари Харесай

Излезе новия Football Manager

Facebook Twitter Viber WhatsApp Telegram Linkedin ReddIt Email Принтирай LINE
Sports Interactive излизането на Football Manager 2022. Последното издание на известния тактически футболен симулатор идва с редица усъвършенствания по представянето на обособените играчи и тимовете като цяло. Британското студио показва нов анимиращ енджин, който прави допустимо оптимално достоверно отразяване на придвижванията на играчите. По-важни са обаче подобренията, които SI нанасят към мач енджина и AI съставния елемент.

„Новият анимиращ енджин ни разрешава да представим нови детайли към мач енджина, които просто бяха невъзможни с предходния енджин. Някои от тях са едвам забележими допълнения, които отразяват ритъма на игра в действителния футбол, а някои от тях са по-големи и забележими промени, които могат да се видят по протежението на целия мач“, пишат Sports Interactive.

Обърнато е особено внимание на придвижването без топка на играчите. Самите те се движат още по-естествено, което се вижда в метода, по който посрещат топката и се показва в надалеч по-голямата еластичност при придвижването им. Това може да се види освен при поемането на топката, само че също и в дрибъла като цяло, връщането на топката обратно и впускането в офанзива.

Един от другите аспекти, на които SI са обърнали внимание във FM 2022 е пресирането – както във връзка с обособения състезател, по този начин и във връзка с тимовете – защитаващи се и нападащи. Самите футболисти към този момент имат схващане за опциите си и изборите им се базират точно на това схващане, когато бъдат инструктирани да пресират съперника. Все по-често ще може да виждате нападателите да пресират противниковите бранители, като се основава и по-голяма отвесна гъстота сред обособените линии. Благодарение на подобренията в изкуствения разсъдък тук, грешките, които може да вършат играчите ви при вдишване на топката или при дълги пасове ще са повече, което да приближава изобразеното държание на играчите до това на действителните. Това се отразява на мачовете ви като цяло и в случай че вашите подопечни не са добре готови за срещата, то може да очаквате, че те ще бъркат при спиранията на топката, пасовете и самите опити за офанзива повече. По отношение на самите функции, във Football Manager 2022 се вкарва позицията на „широкия център-бек“, роля, която отразява актуалните трендове във футболната игра. Той може да се употребява във всяка групировка с трима бранителя, като може да зададете и разнообразни отговорности: да пази, поддържа или нападна. И надлежно са планувани разнообразни промени, които може да вършиме по дилемите на останалите в тима по отношение на съществуването на необятен център-бек, тъй че да не „оголвате“ групировката си ненужно на вражеските офанзиви.

SI вкарват също разнообразни други промени, като опцията да видите статистика не просто за самия мач, само че и по полувремена, контекстна информация за визитата на срещата, климатичните условия и друга информация.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР