Ант МакПартлин и Деклан Донъли нарушиха мълчанието си в социалните

...
Ант МакПартлин и Деклан Донъли нарушиха мълчанието си в социалните
Коментари Харесай

Ант и Дек нарушиха мълчанието след пристигането на бебето Уайлдър, докато празнуваха голямо събитие

Ант МакПартлин и Деклан Донъли нарушиха мълчанието си в обществените медии, с цел да отпразнуват голямо значимо събитие след раждането на първото дете на Ант.

Влизайки в общия си акаунт в Instagram в петък, двойката показа насладата си. Дуетът Geordie разкри, че са посетили началното учебно заведение St Michael's, с цел да кажат доста отлично и да ви благодарят за присъединяване в Схемата за признание на финансово обучение на Santander UK - която признава учебни заведения, които влагат във финансовото бъдеще на своите възпитаници.

Двойката надписа историята си: „ Представяме ви вашите нови учители, господин Ант и Дек. За да отпразнуваме една година от схемата за признание на финансово обучение на Сантандер, ние се появихме в главното учебно заведение Сейнт Майкъл, с цел да кажем голям благодаря ви, че сте едно от учебните заведения, които вземат участие. "

Мравка и Дек поздравиха децата в учебното заведение и даже сбъднаха фантазиите си да преподават бърз урок дружно. Публикацията в обществените медии идва, откакто Ant, на 48,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР