В хода на разследването ще се установи как се е

...
В хода на разследването ще се установи как се е
Коментари Харесай

За катастрофата при Аксаково с Кирил Петков може да имат вина и двамата водачи

В хода на следствието ще се откри по какъв начин се е движел автомобилът на НСО, който взе участие в злополуката край Аксаково.Възможно е да има съпричиняване на случая от двамата водачи, сподели пред БНР ръководителят на Военно-окръжната прокуратура в Сливен Христо Тинев.

Като се базира на дългогодишния си опит, в изявление за БНР той допусна, че евъзможно служебният автомобил да се е движел с по-висока от допустимата скорост. В него е бил някогашният министър-председател Кирил Петков.
В хода на следствието ще се откри по какъв начин се е движел автомобилът на НСО, който взе участие в злополуката край Аксаково.Възможно е да има съпричиняване на случая от двамата водачи, не изключва ръководителят на Военно-окръжната прокуратура в Сливен Христо Тинев.
Тинев разясни, че Военно-окръжната прокуратура поема следствието поради принадлежността на единия от двамата водачи към НСО.Ако няма съпричиняване, делото ще бъде препратено към Окръжната прокуратура във Варна, посочи прокурорът.

Полк. Христо Тинев изрази вяра експертизата за случая да излезе относително бързо и увери:

" Категорично ще се разчита единствено на експертизата. Всичко останало е спекулации, внушения, политическа заигравка. Останалите неща ще ги правим обективно, точно. "

Военният прокурор заяви, че през днешния ден ще бъдат извършенинови огледи на двата автомобила, взели участие в злополуката.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР