Ранвир Сингх наруши мълчанието си, тъй като нейният бивш професионален

...
Ранвир Сингх наруши мълчанието си, тъй като нейният бивш професионален
Коментари Харесай

Ранвир Сингх наруши мълчанието си, тъй като бившият й партньор Джовани Пернис „се отказа“ Strictly

Ранвир Сингх наруши мълчанието си, защото нейният някогашен професионален танцов сътрудник Джовани Пернис „ напусна “ Strictly Come Dancing.

33-годишният италиански танцьор е в центъра на голяма стихия, откакто в четвъртък беше обявено, че трагично е напуснал шоуто на BBC One след съвсем 10 години като експерт, след изказвания за напрежение със своите звездни сътрудници. Слуховете започнаха да се въртят, когато Аманда Абингтън ненадейно се отдръпна от миналогодишния Strictly и по-късно удостовери, че се е отказала заради стрес, и даже съобщи, че е била диагностицирана с посттравматично стресово разстройство след престоя си с Джовани.

Въпреки че Джовани отхвърли всевъзможни изказвания за непозволени дейности, отчетите допускат, че Аманда е имала насълзена среща с двама от някогашните състезатели на танцьора в Strictly - Лора Уитмор и Ранвир Сингх - с цел да обсъдят своите „ сложни прекарвания “ с него. Според The ​​Sun, Джовани към този момент е напуснал Строго на фона на отрицателната...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР