Европоходът на Левски продължава днес с гостуване на израелския Апоел

...
Европоходът на Левски продължава днес с гостуване на израелския Апоел
Коментари Харесай

Походът на Левски в Европа продължава в Израел

Европоходът на Левски продължава през днешния ден с посещение на израелския Апоел Беер Шева в дуел от третия квалификационен кръг на шампионата Лига на конференциите. Срещата на стадион " Тото Търнър стейдиъм " е с начален час 20:30 и ще бъде управителен от португалския рефер Мигел Ногейра.
 Левски организира формалната си подготовка на
Левски организира формалната си подготовка на " Тото Търнър Стейдиъм "

Само първите 15 минути бяха открити за публицистите

" Сините " стигнаха до този мач след две победи над северномакедонския Шкупи, до момента в който израелците се оправиха с литовския Паневезис.

Наставникът на Левски ще би трябвало да се оправя без двама от главните си футболисти, които няма да могат да вземат присъединяване в мача поради травма.

Жереми Петрис и Кристиан Димитров не пътуваха за Израел и ще принудят Костов да прекроява отбраната. По всяка евентуално вместо тях в защита ще работят Патрик Габриел Галчев и Келиан Ван дер Каап.
 Костов: Няма по какъв начин да надценим Апоел, тъй като и Левски е доста мощен тим
Костов: Няма по какъв начин да надценим Апоел, тъй като и Левски е доста мощен тим

" Надяваме се на прекрасен мач и да получим добър резултат "

Домакините също имат проблеми, като преди няколко дни се стигна пердах в съблекалнята. Двама от главните футболисти - Рамзи Сафури и Шей Елиас са стигнали до конфликт в съблекалнята и бяха отстранени от тима.

Сафури по мнението на треньора на Левски Николай Костов е най-хубавият състезател на Апоел и отсъствието му е добра вест.

Левски се е изправял до момента единствено един път против израелски противник в Европа. През сезон 2003/04 " сините " имат за съперник Апоел (Рамат Ган) и печелят с 1:0 като посетител с попадение на Борислав Димитров и 4:0 като хазаин с голове на Георги Чиликов, Георги Иванов - Гонзо, Саша Симонович и Ниого Демба-Нирен.

Дали " сините " ще си тръгнат щастливи от Израел и този път следва да разберем.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР