Европейското подразделение на Honda анонсира нов амбициозен план, който предвижда

...
Европейското подразделение на Honda анонсира нов амбициозен план, който предвижда
Коментари Харесай

HONDA с три нови SUV модела в Европа. Единият е изцяло електрически

Европейското поделение на Honda анонсира нов упорит проект, който планува пазарното лансиране на три нови за местиня пазара SUV модела, единият от които ще бъде напълно електрическото пазарно предложение e:Ny1.

Освен e:Ny1, за който от марката анонсират, че ще предложи свободен пробег от 412 километра с интегрирана батерия с потенциал от 68.8 kWh, Honda ще стартира в Европа новите хибридни ZR-V и CR-V, като вторият ще бъде изпълнен и във версия със зареждаема (PHEV) хибридна задвижваща система. Новост ще бъде е стартирането по-късно през тази годината на продажбите на напълно електрическия двуколесен модел EM1e:, който е изпълнен със система за бърза замяна на разводнен батериен детайл със зареден подобен.

" Европа е значима за нашия бизнес и ние имаме доста лоялни клиенти в района, които карат нашите коли, карат нашите мотоциклети и употребяват нашите енергийни артикули ", разяснява Катсухиса Окуда, президент и шеф на Honda Motor Europe. " Днес ние разширяваме гамата автомобилни артикули и технологии да най-голямата през последните години. Освен това, като развиваме нашето предложение оттатък продуктовия фокус, с цел да включим и енергийни услуги, ние поставяме основата за бъдеща електрификация, като в същото време способстваме за нашите световни цели за резистентност ".
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР