Европейският съюз е предложил да забрани достъпа до своите пристанища

...
Европейският съюз е предложил да забрани достъпа до своите пристанища
Коментари Харесай

ЕС забранява достъпа до пристанищата си на танкери, които заобиколят“ санкциите спрямо руския петрол?

Европейският съюз е предложил да забрани достъпа до своите пристанища на товарни кораби, които се пробват да заобиколят глобите по отношение на " тавана " на цените на съветския нефт. Това заяви Bloomberg, базирайки се на документи на Европейски Съюз.
 Колко е междинната цена на съветския нефт за март
Колко е междинната цена на съветския нефт за март

Оказва се много под " тавана "

По информация на организацията, Европейската комисия (ЕК) се аргументира с " внезапното увеличение на броя на лъжливите действия и обвързваните с тях опасности за околната среда ". На кораби, за които се подозира или е открито, че се пробват да заобиколят " тавана " на цените на съветския нефт, би трябвало да бъде неразрешено да влизат в европейски пристанища и шлюзове, се споделя в предлагането на Европейска комисия.

Посоченото е част от 11-ия пакет от наказания по отношение на Русия, който е бил показан на страните от Европейски Съюз за утвърждение.
 Русия се
Русия се " еманципира " от потреблението на услуги от Запада при износа на нефт

Възможно е " таванът " на цените на изнасяните от Русия нефт и нефтопродукти да бъде намален

Bloomberg добавя, че има информация и за създаването от Европейски Съюз на забрани за преноса на доста артикули през Руската федерация, също по този начин ограничавания за кораби, които изключват своите транспондери (уреди за идентификация на кораба).

Разработва се и механизъм, който може да се употребява против трети страни , които оказват помощ на Русия да избегне глобите на западните страни.
 Индия (ще) е новият максимален снабдител на петролни артикули за Европа
Кой (ще) е новият максимален снабдител на петролни артикули за Европа

Голяма част от горивата са от модифициран съветски нефт

В тази връзка, могат да бъдат включени в санкционните описи по отношение на доставките на артикули за Русия общо 35 стопански структури от няколко страни: Китай, Обединените арабски емирства (ОАЕ), Иран, Армения и Узбекистан. По предварителна (и непотвърдена официално) информация на интернационалните медии, в проектосписъците със наказания са включени 7 китайски компании - две компании от континентален Китай (3HC Semiconductors и King-Pai Technology), както и пет хонконгски компании: Sinno Electronics, Sigma Technology, Asia Pacific Links, Tordan Industry и Alpha Trading Investments.
 Какъв е спадът на Брутният вътрешен продукт на Русия за първото тримесечие
Какъв е спадът на Брутният вътрешен продукт на Русия за първото тримесечие

При промишленото произвеждане обаче се следи лек растеж, а при строителството - голям
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР