Европейският комисар Мария Габриел пое под патронажа си Световното първенство

...
Европейският комисар Мария Габриел пое под патронажа си Световното първенство
Коментари Харесай

Световното първенство по гребане 2023 в Пловдив ще е под патронажа на еврокомисаря Мария Габриел

Европейският комисар Мария Габриел пое под патронажа си Световното състезание по гребане за младежи до 23 години, което ще започва в Пловдив от 19 до 24 юли 2023 година. Информацията бе обявена от Комисията по патронажа на Европейския съюз.

В Европейската комисия комисар Мария Габриел дава отговор за направлението “Иновации, научни проучвания, просвета, обучение и юноша. " Поканата бе отправена от Председателя на организационния комитет на Световното състезание през 2023 година Иван Попов. В началото на 2022 година, дружно с представители на Организационния комитет той бе на посещаване в Брюксел, с цел да запознае еврокомисар Мария Габриел с два пловдивски плана, свързани с гребния спорт.

Очакванията на уредниците на Световното състезание по гребане за младежи до 23 години през 2023 година в Пловдив са, че то ще бъде доста по-силно от предходното от 2021 година, което също бе в Пловдив. Тогава то мина при рестриктивните мерки на ковид-кризата в света и все пак на Гребния канал в Пловдив пристигнаха 902 гребци от 43 страни.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР