Европейската асоциация за конкурентни телекомуникации ecta стартира поредица от онлайн

...
Европейската асоциация за конкурентни телекомуникации ecta стартира поредица от онлайн
Коментари Харесай

ecta организира онлайн конференция на 9 юли за телеком пазара у нас

Европейската асоциация за конкурентни телекомуникации ecta започва поредност от онлайн събития под името " ecta Country Focus ", като всяко от тях ще е с фокус върху съответна страна от Европейски Съюз.

Пилотно издание е отдадено на България и ще се състои на 9 юли от 10 до 14 часа. Темата на събитието е „ Транспониране на Eвропейския кодекс за електронни известия в България “. Целта на онлайн конференцията е да събере всички гледни точки за положението на телеком пазара у нас и да очертае опциите му за развиване.

Сред потвърдилите присъединяване си на конференцията са: Веса Терава, и.д. Директор, Генерална дирекция „ Съобщителни мрежи, наличие и технологии “ в Европейска комисия, евродепутатът Ева Майдел, зам.-министърът на превоза, осведомителните технологии и известията Андреана Атанасова, ръководителят на Комисията за контролиране на известията Иван Димитров, ръководителят на Комисията за отбрана на потребителите Димитър Маргаритов, зам.-председателят на Народното събрание Валери Симеонов, изпълнителният шеф на ecta Люк Хиндрикс, зам.-председателят на Управителния съвет на ecta Невен Дилков и доста български и интернационалните специалисти по тематиката.

Пълната стратегия на събитието можете да намерите на уеб страницата за регистрация - www.ectacountryfocus.eu.

Работният език на събитието е британски, като ще бъде обезпечен симултанен превод на български. Онлайн конференцията е със свободен достъп, само че изисква предварителна регистрация. Платформата, през която ще се случи е Zoom и е желателно приложението да бъде конфигурирано, с цел да може безпроблемно всеки да се включи в полемиката и да задава въпроси.

Регистрирайте се тук - www.ectacountryfocus.eu/.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР