Еврокомисията няма да предлага да бъдат спирани европейските средства на

...
Еврокомисията няма да предлага да бъдат спирани европейските средства на
Коментари Харесай

Как бе отворен пътят за бюджета на ЕС

Еврокомисията няма да предлага да бъдат спирани европейските средства на страни-членки, уличени в неспазване на върховенството на закона, преди произнасянето на Съда на Европейски Съюз и създаването от нейна страна на насоки за използване на ограниченията. Това излиза наяве от, които водачите одобриха на завършилото през днешния ден съвещание, предава БНР.
Това беше компромисът, препоръчан от немското председателство, който отвори пътя на ръководителите на страните да одобряват 7-годишния и възстановителния проект от пандемията.
Преди това утвърждението им бе, които недоволстваха от обвързването на евросредствата с върховенството на закона.
Еврокомисията ще изготви и утвърди насоки за метода, по който ще бъде прилаган регламентът.
 Шарл Мишел: Имаме сделка за бюджета и възстановителния проект Шарл Мишел: Имаме сделка за бюджета и възстановителния проект
Постигнато е съглашение за бюджета на Европейски Съюз и възстановителния проект. Това заяви в Twitter ръководителят на Европейския съвет Шарл Мишел...
Той ще важи от 1 януари следващата година, а взетите съгласно него ограничения ще се отнасят единствено за интервала 2021-2027 година, когато влязат в действие Многогодишната финансова рамка и фондът за възобновяване.
Друго решение - нездравословните излъчвания да бъдат понижени с най-малко 55 на 100 до 2030 година
Лидерите приканиха също по този начин Съвета да предложи спомагателен лист с лица от Турция, които да бъдат глобени поради нейните сондажи в Източното Средиземноморие.
Държавните и държавни ръководители са подчертали, че без съглашение е по-вероятният сюжет след 1 януари.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР