Евродепутатът Николай Бареков посочи двата основни въпроса, които псевдожурналистите трябва

...
Евродепутатът Николай Бареков посочи двата основни въпроса, които псевдожурналистите трябва
Коментари Харесай

Бареков: Джамбазки два пъти излъга избирателите ми

Евродепутатът Николай Бареков уточни двата съществени въпроса, които псевдожурналистите би трябвало да зададат на Джамбазки, влетял в европарламента, с помощта на паритията на Бареков и неговите гласоподаватели.

"Два са въпросите, които псевдожурналистическите създания би трябвало да задават към “вечната им Амбър” в студиятa Ангел Джамбазки:

1-ви въпрос. Кога Джамбазки ще върне парите (близо милион), които несправедливо прибра от Брюксел, откакто излъга два пъти гласоподавателите ми. Първият път ги излъга, откакто им даде обещание обществено да подарява заплатата си дружно с мен като евродепутат за нуждаещите се български жители. Вторият път ги измами, че е конкурент на ГЕРБ и Бойко Борисов, а незабавно откакто го изпратиха гласоподавателите ми в Брюксел - Джамбазки стана още веднъж прислужник на Борисов и на ГЕРБ?

2-ри въпрос. Кога ще си признае, че е джендър и поддържа джендърите. Въпросът би звучал по този начин: Вие, господине, педераст ли сте или бисексуален и за какво ви е позор да го заявите обществено? Защо оставяте целия Европарламент и вашите съдружни сътрудници да шушукат гадости зад тила ви и да ви се присмиват с нецензурни смешки на маса и по кьошетата? За да не бъда свестен неправилно. Не самият педераслък е неприличен, срамно е да го криеш повече от 40 години и да имитираш държание на “плейбой” от кафаните. Срамно е да лъжеш гласоподавателите си. Опасни са тайните зависимости, които задкулисието употребява, с цел да принуждава политици да предават гласоподавателите си.

Като цяло считам, че цялостното наличие на Ангел Джамбазки в българската политика и по всички малките екрани не е безобидно и нанася големи морални вреди на нацията, както и възпитава децата ни в неприятни привички като проституция, продажничество, безсрамие и лакомия. Родители уважаеми, като татко на четирима български сина, на мен не ми е безразлично. А на вас? Искате ли един безполов, несравним, недобре учтив и комплексиран, цялостен със неприязън и ненавист към по-добрите и по-можещите от него, дребен човек да бъде някакво сходство на образец за младото българско потомство? Те и на Хитлер първо са се подигравали и сипели смешки и закачки по негов адрес, а най-после всички му ядоха попарата... ", декларира Бареков, представен от пресцентъра на "Презареди България ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР