Ева Брезалиева е водач във временното класиране след изиграването на

...
Ева Брезалиева е водач във временното класиране след изиграването на
Коментари Харесай

Ева Брезалиева води в многобоя на София къп

Ева Брезалиева е лидер във краткотрайното класиране след изиграването на първите два уреда (обръч и топка) на интернационалния шампионат по художествена гимнастика " София къп ", който се организира в столичната зала " София " в Борисовата градина.

Възпитаничката на Бранимира Маркова събра общ брой от 65.650 т. ( 33.600 за обръч и 32.050 за топка) и поведе във краткотрайното класиране.

Татяна Воложанина е втората българка, която след първия спортен ден намира място в класирането. Тя събра общ брой от 62.400 т. (32.250 за обръч и 30.150 за топка), което я подрежда на краткотрайното трето място.

Третата ни представителка Магдалина Миневска е със общ брой от 60.000 т. (30.200 за обръч и 29.800 за топка), което след първия ден я оставя отвън класирането, защото правилник за многобоя се класират по две гимнастички от страна, събрали на висок общ брой.

Иначе точките за многобоя биха отредили на Маги четвъртото място във краткотрайното класиране. За финалите в неделя на обръч се класираха Ева Брезалиева с най-голям резултат и Татяна Воложанина с трета по мощ оценка.

На топка още веднъж Ева намира място във финала с първи резултат, а Татяна се класира с втори резултат.
Втора във краткотрайното класиране за многобоя е Кристина Погранична от Украйна със общ брой от 63.400.

В събота, 8 април, са осъществяванията с бухалки и лента, след което ще знаем призьорките в многобоя, както и финалистките на всичките четири уреда.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР