Еуфорията около кралската сватба на принц Хари и бившата холивудска

...
Еуфорията около кралската сватба на принц Хари и бившата холивудска
Коментари Харесай

Изплува дълбоко пазена тайна от сватбата на принц Хари и...

Еуфорията към кралската женитба на принц Хари и някогашната холивудска актриса Меган Маркъл като че ли още не е отминала. Грандиозното събитие, което се състоя на 19 май в Лондон, още е в центъра на светските диалози.

Всеки дребен подробност и всяка преживелица и до ден сегашен се наблюдават под лупа и разнищват.

Именно поради това едвам в този момент падна огромна загадка, която е обвързвана освен със сватбата на принца и актрисата, само че и с кралица Елизабет II. В основата на абсурда са претенциите на Меган, диаманти и Русия.

Оказа се, че малко преди грандиозното събитие кралицата на Англия Елизабет II се е скарала с внука си, тъй като на Мегън Маркъл не е било разрешено да постави определената от нея тиара.

Проблемът е в това, че произходът на скъпоценните камъни най-вероятно е подозрителен. Оказало се, че в Бъкингамския замък не са могли да схванат къде тъкмо е основана тази диадема, а даже се предполагало, че бижутата са били в началото донесени от Русия.

Именно по тази причина Меган не поставила смарагдовата диадема, която в началото сама била избрала.

След като научил, че в сватбения ден избраницата му няма да може да носи смарагдовата тиара, която е избрала, принц Хари се разгневил.

„ Меган ще получи всичко, което желае ”, отсякъл той пред личния състав в Бъкингамския замък, след което Елизабет II се намесила в разногласието. „ Меган не може да получи всичко, което желае. Тя ще носи тиара, която персонално аз й дам ”, контрирала го кралицата.

Освен това Елизабет II изразила подозрението си, че не е редно Меган да бъде с булчински воал. Причината била, че някогашната американска актриса към този момент е била женена, а преди сватбата й с принц Хари статутът й бил „ разведена ”.

И въпреки всичко в сватбения й ден Меган беше платинена тиара с диаманти, която е принадлежала на кралица Мария – тиара, която е била определена персонално от кралицата от персоналната й сбирка бижута.

„ Бях доста щастлива, че съм с тази тиара. Струва ми се, че е съвършена, тъй като е доста елементарна ”, призна малко след сватбата Меган.

Източник jenata.blitz.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР