Ето я ежеседмичната доза парчета и трейлъри от последните 7

...
Ето я ежеседмичната доза парчета и трейлъри от последните 7
Коментари Харесай

Колин Фарел в опасност заедно с дъщерята на Джони Деп и още

Ето я ежеседмичната доза части и филмови откъси от последните 7 дни, на които ние натиснахме Play ► и заслужиха място в. Пуснете си ги и вие!

МУЗИКА

Лек за душата



След предходния му албум от 2019 “You” () скоро може да чакаме четвърта музикална сбирка от Джеймс Артър . Британецът ни приготвя за нея с новия си положителен сингъл “Medicine” , в който споделя за любовта, която избавя . Вдъхновението е дългогодишната му половинка, останала до него и по време на нелекия интервал, в който артистът до неотдавна страда от меланхолия и паник офанзиви.

Времето вътре в нас



Заедно с осмия студиен албум на Kings of Leon излезе и следващото видео на бандата. То е към парчето “Stormy Weather” , а в него наблюдаваме четиримата музиканти измежду пуста индустриална зона, до момента в който ни потапят в сладко-горчивата атмосфера на песента . Определено една от най-хубавите в “When You See Yourself”, “Stormy Weather” е подобаваща за слушане както под одеалото в студени дни, по този начин и крачейки из града, лека-полека стоплян от пролетта.

Между удари и рози



Личи си, че по новия синтъл на Дара Екимова , част от идния ѝ дебютен албум, е положен много труд. За благополучие, визията на клипа не е за сметка на звученето и „ Война “ основава усещане за международно равнище. Докато в фрагментите откриваме галактическа хармония , по текста и музиката Дара работи дружно с Искрата, с цел да съобщи своя персонална история за обич, поради която не си коства да губиш себе си .

КИНО

Междузвездна полуда



“Voyagers” е описван като галактическа версия на класиката „ Повелителят на мухите “ и ни придвижва в бъдещето, където юношески екипаж се насочва в търсене на нов дом отвън планетата Земя . Скоро обаче това се трансформира в тестване за здравия разсъдък на участниците , когато те стопират да разграничават реалност от симулация и се отдават на първичните си инстинкти. Като капитан на задачата ще забележим Колин Фарел , а измежду останалите артисти се подреждат Лили-Роуз Деп, Тай Шеридан и други

Необичайни супергерои



Мелиса Маккарти и Октавия Спенсър са приятелки от детство, чиято нова среще след години трансформира живота им. Когато Лидия (Маккарти) инцидентно придобива свръхсили, разработвани от Емили (Спенсър), двете образуват супергеройски тандем, който стартира да пази елементарните поданици на града . Но като при всеки сходен сюжет, и този има потребност от изверг (Боби Канавале) , който основните героини би трябвало да преборят, до момента в който най-много ни разсмиват. Дали ще се оправят с всичко това, ще разберем през април, когато комедията “Thunder Force” излиза в Netflix.

Никой не може да го спре



„ Безпощадно “ ( “Without Remorse”) е екранизация по едноименния разказ на Том Кланси . Филмът, който ще стане част от платформата Amazon Prime в края на април, демонстрира историята за произхода на един от героите в поредицата за Джак Райън – военноморския тюлен Джон Кларк . Докато търси правдивост за своята убита от съветски бойци брачна половинка, той разкрива интрига, която може да докара Съединени американски щати и Русия до война . В основната роля е Майкъл Би Джордан , който ще гледаме в компанията на Гай Пиърс, Джоди Търнър-Смит, Джейми Бел и други

ОЩЕ

Нова епоха



От Versace знаят по какъв начин да трансфорат в резултат нуждата от обществено разграничаване – за представянето на новата си сбирка есен/зима стилната къща употребява пространство, наподобяващо лабиринт. Там за първи път след раждането на първото си дете дефилира Джиджи Хадид , паралелно до сестра си Бела. Творенията на Донатела Версаче ни връщат в 90-те с цветни платформи при обувките и в 70-те с елеци и яки, като ни срещат и с нов детайл за марката – монограмни принтове “La Greca” , сложени в основата на новите модели.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР