Ето я ежеседмичната доза парчета и трейлъри от последните 7

...
Ето я ежеседмичната доза парчета и трейлъри от последните 7
Коментари Харесай

Джулиан Мур в борба за справедливост; новите изненади на The Rolling Stones и още

Ето я ежеседмичната доза части и филмови откъси от последните 7 дни, на които ние натиснахме Play ► и заслужиха място в. Пуснете си ги и вие!

МУЗИКА

Новото остаряло



С наближаващата си 60-годишнина, която ще отпразнуват със специфичен концерт през 2022 година, при започване на септември Rolling Stones преиздадоха албума си “Goats Head Soup” от 1973 година Новата му версия включва и няколко нечувани до момента песни , основани по това време, само че записани едвам в този момент, измежду които и “Scarlet”, взаимно с Джими Пейдж от Led Zeppelin . Като основен воин в клипа взе участие артистът Пол Мескал , номиниран за „ Еми “ тази година за ролята си в сериала „ Нормални хора “.

Лъч зад облаците



Кадифеният глас на Aloe Blacc следва да слушаме в нова порция песни, обединени в идния му четвърти албум “All Love Everything” с премиера на 2 октомври. Дотогава слушаме вдъхновяващия трети сингъл от сбирката – “Hold On Tight” . Освен с отличителните перкусии и беквокали, песента остава в нас и с посланието за непримиримост в сложни времена.

Бягство в клавишите



След четиригодишна пауза от музикалната сцена Birdy зарадва почитателите си с нов гальовен сингъл. Баладата “Open Your Heart” споделя за стените, които пречат на edna обич, и ще бъде част от краткосвирещия албум “Piano Sketches” , който излиза на 2 ноември. Както заглавието подсказва, песните в него ще бъдат изпълнени на пиано. Той ще бъде последван и от пълносвирещ албум, предстоящ през 2021 година

КИНО

Френски живот



„ Емили в Париж “ е новият сериал от продуцента на „ Сексът и градът “ Дарън Крис, а в филмовия откъс Лили Колинс наподобява като новата Кари Брадшоу, която впечатлява със стила си по улиците на Града на Любовта. Тук актрисата е в ролята на американско момиче, назначено от маркетингова компания във френската столица . Париж дава ново вълнуващо начало на живота на Емили, до момента в който тя ще би трябвало да избира сред многото благоприятни условия за кариера, обич и другарства.

Жива легенда



През 2020 година историята на феминистката икона Глория Стайнъм ще бъде разказана още един път, този път на огромен екран. След сериала „ Мисис Америка “ (припомнете си ), където активистката беше измежду няколкото основни героини, филмът “The Glorias” се основава на автобиографичната книга „ Животът ми на пътя “ и показва живота на Стайнъм от детството ѝ през оформянето като публицист и една от централните фигури в придвижването за пълноправие на дамите до зрелост. Ролята на Глория си поделят Алисия Викандер и Джулиан Мур , а в лентата вземат участие още Бет Мидлър като Бела Абзуг и Жанел Моне в облика на Дороти Питман Хюс.

Схема за милиони



В престъпната комедия “The Comeback Trail” ще гледаме Робърт Де Ниро и Зак Браф като двама кино продуценти , които дължат пари на мафията в лицето на Морган Фрийман . Двамата вземат решение да се снабдят с нужната сума, като наемат стар артист за идващия си уестърн с мисълта той да не оцелее по време на фотосите. Томи Лий Джоунс в ролята обаче ще се окаже по-корав, в сравнение с допускат, с цел да се снабдят с парите от застраховката му.

ОЩЕ

Насаме с Коко



Кийра Найтли продължава да въплъщава вдъхновението за аромата Coco Mademoiselle на Chanel . Настоящата рекламна акция на марката с нейно присъединяване e във връзка новата версия на парфюма - L’Eau Privée , интерпретиран като „ нощен мирис “, само че не за излизане, а за приложимост преди лягане. В клипа, който трае единствено 15 секунди, актрисата се подготвя за игра на шах преди на вратата да почука посетител.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР