Ето цялата публикация на Трифонов, която включва и видеообръщение на

...
Ето цялата публикация на Трифонов, която включва и видеообръщение на
Коментари Харесай

Трифонов: Началникът на кабинета изрече внушения и клевети по адрес на Каримански

Ето цялата обява на Трифонов, която включва и видеообръщение на Любомир Каримански:

„ Днес в две телевизионни изявленията ръководителят на Народното събрание Никола Минчев и началникът на кабинета на държавното управление Лена Бориславова обявиха, че претендентът на ръководещата коалиция за гуверньор на Българска народна банка е Андрей Гюров. А това е неистина - ръководещата коалиция няма обединен претендент. Има двама претенденти.

В предаването " 120 минути " по bTV началникът на кабинета стигна още по-далеч, прекрачи своите пълномощия, и изрече внушения и клюки по адрес на Любомир Каримански.

Внуши, че господин Каримански има съмнителни петна в своята биография и в случай че той бъде определен за шеф на Българска народна банка, а не Андрей Гюров, ще има " второ КТБ ".

Тъй като моята работа сега е да вардя стабилността на обединението, няма да давам отговор аз. Вижте отговора на господин Каримански: "

„ Недопустимо е от страна на държавното управление да се вмешателства в независимостта на една такава институция със 140-годишна история, както е и неприемливо да се споделя на Народното събрание кой е точният претендент. Важно е да се направи и още едно конкретизиране и то е обвързвано с това кой има право да приказва от името на обединението, кой е акредитиран и дали има подобен човек, който да е акредитиран. Към сегашния миг на мен не ми е известно някой да е бил упълномощаван да приказва от името на обединението, защото ние - „ ИТН ", сме част от обединението. Не ми е известно също по този начин да е имало среща на която съответните съдружни сътрудници да са показали един от двамата претенденти като любимец ", съобщи Любомир Каримански.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР